Rondreis Trans-Midden-Amerika: accommodaties
Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. Op basis van feedback van klanten en reisbegeleiders waarborgen wij de kwaliteit en service. Doordat de meeste hotels klein zijn kunnen wij niet altijd garanderen dat er plaats is en kan het voorkomen dat we uitwijken naar een vergelijkbaar hotel.


We maken zoveel mogelijk gebruik van sfeervolle accommodaties die deelnemen aan het toerismeprogramma van Rainforest Alliance die op een duurzame manier werken. We overnachten in eenvoudige, comfortabele hotels in tweepersoonskamers met veelal eigen sanitair. Op sommige plaatsen zijn de hotels wat eenvoudiger dan op andere plaatsen en sommige hotels hebben een zwembad. In Tikal bestaat de mogelijkheid dat we overnachten in een hotel met gedeeld sanitair.


Lodge Catarata Ecolodge

Lodge Catarata Ecolodge - La Fortuna

In de schaduw van de vulkaan el Arenal en weg van het geluid van de stad, ligt de Catarata Ecolodge. De lodge bestaat uit verschillende geschakelde huisjes, omgeven door een tuin vol bloemen en vogels. Als je geluk hebt, zie je hier de toekan. Er is een zwembad. Een kleine oase, waar je heerlijk kunt relaxen. Of van waaruit je lekker kunt wandelen en een bijzondere waterval kunt bezoeken. Deze accommodatie neemt deel aan het toerisme programma van Rainforest Alliance en werkt op een duurzame manier.
Meer foto's van deze accommodatie


Canon de la Vieja

Canon de la Vieja - Rincon de la Vieja

Dit bungalowpark is ruim opgezet en er hangt een gemoedelijke sfeer. De kamers zijn comfortabel, ruim en leuk ingericht. Je kan ervoor kiezen om lekker te relaxen bij het fijne zwembad en de bar, maar je kunt vanuit deze accommodaties ook heerlijk wandelen. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Nationale Park van Rincon de la Vieja.
Meer foto's van deze accommodatie


Hotel con Corazon

Hotel con Corazon - Granada

Hotel con Corazůn is een hotel met een hart en biedt een thuis, ver van huis. Het hotel investeert haar winst in educatieve projecten waarmee kansarme kinderen de kans krijgen zich te ontwikkelen. Er is een zwembad waar je een baantje kunt trekken of lekker kunt relaxen.
Meer foto's van deze accommodatie


Posada los Bucaros

Posada los Bucaros - Antigua

Posada los Bucaros is gevestigd in een prachtig koloniaal pand aan de rand van het centrum van Antigua. De binnenplaatsen bieden een oase van rust. De kamers zijn aangenaam.


Meer foto's van deze accommodatie


Hotel Jaguar Inn

Hotel Jaguar Inn - Tikal

Logo Rainforest Alliance Hotel Jaguar Inn ligt naast de entree van de archeologische site Tikal in het hart van de Guatemalteekse jungle. Het hotel bestaat uit losse huisjes, veelal voorzien van een hangmat. Er is een restaurant met een groot terras, om de dag gezellig af te sluiten. De kans is groot dat je hier wakker wordt met het geluid van de brulapen. Een prachtige plek.
Meer foto's van deze accommodatie