Groepsreizen Noord- en Zuidpool

Tijdens een rondreis over de uitgestrekte landschappen van de Noord en Zuidpool. Van het Arctische (noordelijke) of Antarctische (zuidelijke) gebied zullen je tijdens één van onze poolreizen weten te fascineren. Verbaas je over de manier waarop het leven zich tot in deze ogenschijnlijk onherbergzame gebieden heeft weten te ontwikkelen.

Er zijn 12 reizen die voldoen aan jouw wensen

Ontdek unieke landschappen tijdens een rondreis naar de Noord of Zuidpool

Of je nu naar de Zuidpool trekt of richting het Noorden.Een Noord en Zuidpool rondreis voert je per expeditieschip naar de koudste en meest ontzagwekkende gebieden op aarde. Hier ontdek je welk wildleven zich in de fjorden en kraters van het bevroren landschap heeft weten te handhaven - onder de bijzondere omstandigheden van de Pool.

Een duurzame rondreis naar de Noord en Zuidpool per boot

Zowel met een  Noord en Zuidpool rondreis maakt Sawadee gebruik van expeditieschepen. Doelstelling van de cruisemaatschappijen die deze schepen beheren is om het toerisme naar de polen in goede banen te leiden. Zij willen bindende regels opstellen voor bezoekers aan deze prachtige en nog zeer ongerepte belangrijke natuurreservaten op aarde.

Ontdek de Noord en Zuidpool met een rondreis van Sawadee!

Naar boven
 

Profiteer alleen vandaag nog...
van onze aanbetalingsactie!


Maak je reisplannen concreet en profiteer nog alleen vandaag van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 100 aan in plaats van 20% van de reissom.