Groepsreizen van Sawadee: ruim 160 bijzondere reizen naar alle continenten! Kies eenvoudig de groepsreis van je keuze. Je vindt hier het aanbod groepsreizen per land, groepsrondreizen per continent en onze groepsreizen op thema!

reizen per continent
 
Groepsreizen per continent

Wij bieden groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Centraal- en Zuid-Azië, Zuidoost Azië, Nieuw-Zeeland, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en de Noord- en Zuidpool. Bekijk het totaaloverzicht en klik op het continent van je keuze. We hebben ook een overzicht van de beste reistijd per reistype en regio.

rondreizen per land
 
Rondreizen per land

Kijk hier voor een alfabetisch overzicht van bijna 100 landen waarnaar wij groepsreizen organiseren.

korte reizen
 
Gegarandeerde reizen

Hier vind je een overzicht van de reizen die zeker doorgaan en waarop nog (beperkt) plaats is.

singlereizen
 
Singlereizen

De reizen van Sawadee zijn bij uitstek geschikt om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, ervaringen te delen en samen activiteiten te ondernemen of uit eten te gaan. Als single ga je natuurlijk het liefste op vakantie met andere singles. Wij bieden speciale reizen voor singles, maar ook op onze reguliere reizen tref je veel singles.

winterreizen
 
Winterreizen

Als de meren bevroren zijn, en heuvels en bossen bedekt met een dikke laag sneeuw ademt het landschap grote rust en stilte uit.
Wij genieten van deze rust, maar gaan soms ook over tot actie: langlaufen, sneeuwschoenwandelen, hondensledetochten en Arctic Bushcraft, zoals outdoorcooking of ijsvissen. Bekijk ons aanbod actieve én avontuurlijk winterreizen.

poolreizen
 
Poolreizen (Noordpool en Zuidpool)

Reis via Zuid-Amerika per boot naar het witte continent, Antarctica ofwel de Zuidpool. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod van reizen naar de Noordpool.

wandelreizen
 
Wandelreizen

In ons reisprogramma hebben we diverse groepsreizen waarbij de nadruk op het wandelen ligt. Klik hier voor een overzicht van de reizen waarin meerdaagse wandeltochten zijn opgenomen.

korte reizen
 
Korte groepsreizen

Een rondreis van maximaal 12 dagen waarin je toch intens van een land kunt genieten. Korte reizen waarin je kunt deelnemen aan diverse activiteiten zoals wandelen en mountainbiken. Kijk hier voor een overzicht van onze korte groepsreizen.

safarireizen
 
Safari reizen

Uitgestrekte savannes met kuddes olifanten, impala's en wildebeesten. Kamperen midden in de Serengeti en wandelen aan de voet van de Kilimanjaro. Gamedrives waarbij je op zoek gaat naar de Big Five. In diverse landen biedt Sawadee schitterende safari's aan.

woestijnreizen
 
Woestijnreizen

Zandduinen, zwarte vulkaanlandschappen, witte zoutvlaktes en vruchtbare groene oases met palmbomen: de woestijn is gevarieerder dan je in eerste instantie verwacht. Kijk hier voor een selectie van groepsreizen waarin de woestijn tijdens een groot deel van de route het decor vormt.

festivalreizen
 
Festivalreizen

Tijdens een groot aantal van onze reizen vinden festivals plaats. Het meemaken van zo'n festival is vaak een indrukwekkende gebeurtenis en het is de gelegenheid bij uitstek om contact te maken met de lokale bewoners en meer te leren over de tradities van een land. Daarom is het aan te raden om de keuze van je reis hierop af te stemmen. Bekijk het overzicht van onze festivalreizen.

fotoreizen
 
Fotoreizen

In kleine groepen van maximaal 12 personen reis je door het land, waarbij je ideeën en technieken krijgt aangereikt om alles fotografisch mooi en origineel vast te leggen.
Naast de praktijk wordt er ingegaan op verschillende technische aspecten
van de fotografie. De fotoreizen worden begeleid door ervaren fotografen en het tempo van deze reizen ligt iets lager dan van onze reguliere reizen. Kijk hier voor onze fotoreisbestemmingen.

fotoreizen
 
Groepsreizen in privégroepen

Groepsreizen kunnen ook worden geboekt met een privégroep. Dat kan vanaf 6 personen op een reis uit ons programma.

reizen met kinderen
 
Reizen met kinderen

Steeds meer ouders willen een verre avontuurlijke reis maken met hun kinderen. Speciaal voor hen bieden wij Familieavontuur: voor nieuwsgierige kinderen met avontuurlijke ouders! Kijk hier voor meer informatie over onze reizen uit het reisprogramma van Familieavontuur.

groepsreizen
 
Alle groepsreizen

Bekijk het overzicht van alle groepsreizen uit het reisprogramma van Sawadee.

Reizen met duikmogelijkheid
 
Reizen met duikmogelijkheid

Tijdens veel van onze reizen bestaat de mogelijkheid om te gaan duiken. Om de boeiende onderwaterwereld te verkennen, heb je een duikbrevet nodig. Het is handig om dit brevet alvast in Nederland te halen. Het voordeel hiervan is dat je tijdens je vakantie direct op de mooiste plekken kunt gaan duiken en niet eerst hoeft te studeren of beperkt bent tot een proefduik. Daarnaast is het prettig en veilig om les te krijgen in je eigen taal.Rondreizen: Sawadee Reizen is onderdeel van de PEAK Adventure Travel Group Ltd, een joint venture tussen Intrepid Travel Pty Ltd en TUI Travel PLC. Sawadee Reizen organiseert sinds 1983 avontuurlijke rondreizen naar bijzondere bestemmingen waarbij aandacht voor natuur en cultuur centraal staat. Ook bieden wij vakanties speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar die op zoek zijn naar een originele en avontuurlijke reisbeleving, en reizen voor singles en eenoudergezinnen. Als aanbieder van rondreizen streeft Sawadee ernaar om in elke reis minimaal 1 project op te nemen waarbij de inkomsten direct terechtkomen bij de lokale bevolking of dat gericht is op natuurbescherming.

Er wordt gereisd in kleine groepen, overnachtingen vinden plaats in kleinschalige accommodaties en men kan deelnemen aan activiteiten als wandelen, paardrijden en mountainbiken. Alle rondreizen van Sawadee en Familieavontuur worden uitgevoerd door een deskundige reisbegeleider waarbij de groepen bestaan uit maximaal 12 tot 20 personen voor Sawadee en maximaal 22 deelnemers voor Familieavontuur.