Een blik achter de Sawadee-schermen

Alle Sawadee medewerkers zijn geboren reisliefhebbers die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Een groot deel van de medewerkers wisselt het werk op kantoor af met het begeleiden van reizen en het verkennen van bestemmingen. Zo blijft de kennis optimaal en weten we uit eigen ervaring waar we over praten. De een weet hoe het voelt om op grote hoogte door de bergen te wandelen, een ander hoe het is om onder een bananenblad te moeten schuilen voor een tropische regenbui, en weer iemand kent de weg in Shanghai op zijn duimpje. En weten we iets niet, dan vragen we het na, óf we gaan er heen. Misschien kom je ons wel tegen!

Onze medewerkers geven graag een persoonlijk reisadvies. Hieronder stellen we ze graag aan je voor.


Verkoop & Reisadvies

Op onze afdeling Verkoop & Reisadvies helpen we je graag met het maken van je keuze en het beantwoorden van al je vragen.
Veel van onze bestemmingen hebben we zelf ook bezocht, want naast onze werkzaamheden op kantoor zijn we zelf zeer reislustig. We maken studiereizen, begeleiden reizen, of we gaan zelf op vakantie naar een van onze avontuurlijke bestemmingen.

Mirjam ver der Kooij
 
Mirjam van der Kooij

Net als de andere reisadviseurs begeleid ik al jaren reizen. De oranje duinen afrennen in de desolate Libische woestijn, nachtduiken in de Golf van Thailand of een zwoele overnachting onder de sterren van Mali zijn ervaringen die ik graag met onze reizigers deel. Gelukkig is de wereld te groot om in een leven te bereizen, en leer ik van iedere ontmoeting. Met beide benen op Hollandse grond ben ik verantwoordelijk voor onze stagiaires en voer ik Marketing-taken uit.

Caja van Ginkel
 

Caja van Ginkel

Reizen is mijn levenselixer, het gevoel van ruimte en vrijheid geeft zoveel energie. Het liefste ben ik in de eindeloze woestijn te vinden met de stilte om me heen om de stilte in mezelf te ervaren. Als reisbegeleider geniet ik van het schouwspel van twee culturen die een klein stukje van elkaar mogen ontdekken. Na een aantal jaren in het Midden - Oosten gewoond te hebben ben ik nu werkzaam op kantoor. In mijn functie als Team Leader Verkoop mag ik je samen met een geweldig team begeleiden in een eerste stap naar een nieuwe reiservaring.

Marios Siapsalis
 
Marios Siapsalis

Min of meer bij toeval kwam ik bij Sawadee terecht en het voelt nog steeds als een warm bad. Een heel erg leuk bedrijf om voor te werken, prettige en enthousiaste collega's maar vooral een prachtig product! Wie verre reizen maakt kan veel verhalen zegt het spreekwoord. Behalve dat reizen heel erg leuk is, verandert het ook je blik op de wereld. Wanneer je van de gebaande paden afgaat en je echt open stelt voor andere mensen, andere culturen, ander eten etc. begint het avontuur pas echt. Ik ben reisadviseur en tevens verantwoordelijk voor het contact na afloop van de reis.

Joanne Molenaar
 
Joanne Molenaar

Na mijn studie Sociale Psychologie wilde ik meer van de wereld zien. Negen maanden lang ontdekte ik de prachtige cultuur en natuur van Latijns Amerika; ik leerde Spaans, liep de Inca-trail, beklom vulkanen, sprong van watervallen, liep schildpaddenwacht bij volle maan en ik ging met onvergetelijke ervaringen terug naar huis. Het is een feit: het reisvirus heeft mij te pakken. Als reisbegeleider heb ik IJsland, Nieuw- Zeeland, Argentinië en Brazilië gezien. Sinds 2010 begeleid ik mensen ook in de aanloop naar hun reis toe: als reisadviseur geniet ik van vele nieuwe indrukken, mensen en culturen!

Julia Groot
 
Julia Groot

Na mijn stage op afdeling Verkoop kon ik bij Sawadee terecht als medewerker Klantcontact. Ik zorg voor de administratieve afhandeling van je reis en beantwoord al je praktische vragen. Als beginnende reiziger heb ik nog veel te weinig van de wereld gezien, mijn mooiste reis tot nu toe was naar Mexico. Hoog op mijn ‘to-see-list’ staan Australië en Zuid-Oost Azië. Mijn reislust wordt elke dag geprikkeld en ik doe er alles aan om zoveel mogelijk van de wereld te kunnen ontdekken!

Lisette Thamm
 
Lisette Thamm

Ook ik ben geboren met een 'reisgen'! In de zomer van 2010 vertrok ik met de Trans Siberië Express naar Mongolië, waar ik genoot van stilte en schoonheid, om daarna de hectiek van Beijing op te zoeken en Zuidoost-Azië te ontdekken; de warmte van de mensen, de geuren van wierook, de heerlijke smaken uit de keukens, de wuivende palmbomen op de tropische eilanden... Vervolgens ging ik 'Down Under', waar ik me bewust werd van hoe mooi de wereld is, zowel boven als onder water! Uit elk land, uit elke cultuur en verschillende soorten natuur nam ik mijn ervaringen mee terug, om nu onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te helpen hun droomreis werkelijkheid te maken!

Lisanne Rentier
 

Na een reis van 2 jaar rond de wereld is het reizen er niet meer uit te slaan! Bij Sawadee mag ik de hele dag over mijn grote hobby en passie praten en al mijn fantastische ervaringen delen.Er zijn nog heel veel mooie plekken die ik wil ontdekken en sinds ik bij Sawadee als medewerker Verkoop werk is mijn ‘wishlist’ alleen maar groter geworden. Van Lapland tot Mongolië, van Kirgistan tot Nepal; ik ben er klaar voor!

 

 Directeur

Floris Fluitsma
 
Floris Fluitsma

Hoeveel mensen kunnen nou zeggen dat hun hobby en hun professie dagelijks bij elkaar komen? Ik ben één van hen! In de functie van Algemeen Directeur werk ik met ons team dat zich hier aan je voorstelt elke dag weer aan Sawadee Puur Reizen; de kleinste groepen, de grootste beleving. Niet alleen is dit de afspraak die wij maken met onze klanten, het staat ook voor wie we zijn: onze identiteit, onze kwaliteit, vernieuwend en duurzaam. Mijn mooiste reiservaring? Ik verloor mijn hart in het Zuid-Amerikaanse Andes gebergte (Ecuador, Peru, Bolivia), ontwikkelde smaak en reuk in Azië (India, Thailand, Indonesië), en liet me imponeren door de overweldigende natuur aan de Westkust van de VS. Vergeet ik Spanje, een Europese favoriet.

 

 Product Managers

Merijn Huijzenveld
 
Merijn Huijzendveld

Reizen zit me in mijn bloed. Na mijn studie Culturele Antropologie reisde ik eerst heel Azië door, individueel en als reisbegeleider voor Sawadee. Maleisisch Borneo is absoluut een van mijn favoriete bestemmingen; de natuur en de mensen boeien mij enorm. Voor Artsen zonder Grenzen verbleef ik een periode in Afrika en nu ben ik als senior productmanager verantwoordelijk voor een aantal bestemmingen in Azië.

Marrit Galema
 
Marrit Galema

Mijn Hollands hart begint sneller te kloppen zodra ik ergens een wereldkaart zie. Ik waan mezelf alvast ergens anders op de wereld en zie mezelf genieten van de ongelooflijk mooie landschappen en culturen. De diversiteit van onze mooie wereld blijft me intrigeren. Al twee keer heb ik mijn baan opgezegd om met rugzak de wereld rond te reizen, maar nu heb ik de perfecte baan: als Productmanager Latijns-Amerika houd ik me bezig met de Zuid-Amerikaanse bestemmingen.

Chantal van Gent
 
Chantal van Gent

Het blijft heerlijk; voet zetten op mijn favoriete deel van de wereld, Zuid- Oost Azië! Elk land heeft er zijn eigen hoogtepunten, en waar je ook bent; op elke hoek van de straat vind je een eettent met verrassende culinaire hoogstanden. De cultuurverschillen waarmee ik elke dag te maken heb als Product Manager vind ik één van de leukste elementen van mijn werk. Ik heb dagelijks contact met lokale agenten, zodat reizigers tijdens hun reis optimaal kunnen genieten van het land.

Michiel van der Ark
 
Michiel van der Ark

Van de Zuidpool tot de Sahara en van de Amazone tot de Himalaya: als reiziger en reisbegeleider heb ik al veel van de wereld gezien. Bij Sawadee ben ik verantwoordelijk voor zuidelijk Afrika, Noord Afrika en de Kaukasus. Ik kan uren genieten van de meest ruige en ongerepte plekken op aarde en met name de fabelachtige landschappen van Namibië en Algerije hebben mijn hart gestolen. En m'n eigen vakantie? Ik ga graag naar de landen waar de reisgidsen nog voor geschreven moeten worden.

Sophia Abrahams
 
Sophia Abrahams

Mede dankzij een prachtige reis door Ghana ben ik na de middelbare school Toerisme gaan studeren in Amsterdam. Ik begon als broekie op afdeling Verkoop en heb daar ontzettend veel geleerd over de wensen en behoeften van de Sawadee reiziger. Inmiddels heb ik veel meer van de wereld gezien en ben ik productmanager Midden-Amerika. Ik vind het een uitdaging om van elke reis een unieke ervaring te maken. De leuke, afwisselende functie en de goede sfeer binnen Sawadee maken het een feestje om hier te werken. Wil je met ons de wereld verkennen?

Kim Nooyens
 
Kim Nooyens

Van 2006 tot 2008 heb ik talloze reizen voor Sawadee begeleid in Afrika en het Midden-Oosten. Daarna ben ik naar Amsterdam verhuisd. Het bevalt me er prima, zeker toen ik aan de slag kon als reisadviseur, want wat is er leuker dan mensen mogen adviseren bij hun reiskeuze? Sinds november 2010 ben ik productmanager Oost- en West-Afrika en kan ik me nog meer bezig houden met mijn grootste passie: Afrika.

Annemiek van de Koppel
 
Annemiek van de Koppel

Na een stage, bijbaan én afstudeeropdracht bij Sawadee ben ik er niet meer weg te krijgen. Ik ben actief als productmanager Europa. Uit een gezin met reiskriebels kom ik niet. Waar het dan vandaan komt? Geen idee! Mijn mooiste reis tot nu toe was naar Ghana, het "echte" Afrika. Ik wil nog veel meer van de wereld zien en zal hier snel aan werken!

 

 Reisleiding

Monique Poulus
 
Monique Poulus

Als coördinator reisbegeleiding bij Sawadee ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie, de training, de indeling en het verdere wel en wee van de Nederlandse reisbegeleiders die voor Sawadee op pad gaan. Na een opleiding aan de NHTV, een paar seizoenen werken als reisleidster, een uitstapje naar werving en selectie en een wereldreis, valt in deze functie voor mij alles samen. Het valt soms moeilijk alle reisbegeleiders uit te zwaaien naar de meest mooie bestemmingen, maar gelukkig mag ik zelf af en toe ook op pad.

Saskia Witte
 

Als kind was ik al gefascineerd door de atlas; zoveel bestemmingen om te ontdekken! Na de NHTV, het reisleiderschap en een aantal heel mooie reizen zocht ik een leuke baan waarin ik mijn enthousiasme kwijt kon. Als coördinator Reisbegeleiding ben ik helemaal op mijn plek en doe ik waar mijn passie ligt. Samen met Monique draag ik zorg voor de werving en selectie, training en de indeling van onze Nederlandse en lokale reisbegeleiders.

 

 Marketing & Communicatie

Bastiaan Govers
 
Bastiaan Govers

Sawadee; een kantoor vol leuke mensen waarvan ik tot voor kort de enige was die nog nooit buiten Europa had gereisd. Na hard werken kwam hier eindelijk verandering in. Ik vertrok naar Vietnam! Als E-commerce specialist wil ik dat er heel veel bezoekers naar onze website komen, en niet zomaar bezoekers; bezoekers met passie voor bijzondere reizen, die dus net als ik kiezen voor Sawadee Reizen.

Sandra Terschegget
 
Sandra Terschegget

Al zo lang ik me kan herinneren wilde ik Spaans leren, en dat heb ik gedaan. Daarna ben ik gaan reizen naar plekken waar men deze mooie taal spreekt: Spanje en Latijns-Amerika. Ook voor Sawadee heb ik er als reisbegeleidster verschillende reizen gemaakt. Op afdeling Marketing houd ik mij onder andere bezig met ons magazine Trips&Trails en de organisatie van de Vakantiebeurs.

Emilie Mannaerts
 
Emilie Mannaerts

Op de afdeling Marketing & Communicatie houd ik mij onder andere bezig met het schrijven en redigeren van teksten voor de nieuwsbrief en brochures. Een afwisselende functie waarin ik mijn interesse in reizen en voorliefde voor schrijven kan combineren. Binnen Europa zijn de Griekse eilanden mijn favoriet. De meest bijzondere reis die ik heb gemaakt was naar Namibië. Een prachtig land met een adembenemend mooie natuur. In de toekomst hoop ik nog veel meer van de wereld en in het bijzonder van Afrika te zien.

Pieter Thijssen
 
Pieter Thijssen

Bij Sawadee kan ik mijn passie voor reizen combineren met mijn passie voor online marketing. Toen ik jong was had ik het geluk dat mijn ouders mij veel van de wereld wilden laten zien. En nog steeds ga ik graag op reis. Ik vind het ontdekken van nieuwe dingen belangrijk, omdat het me inspireert. Dat is ook wat ik zo interessant vind aan online marketing; internet is continu in beweging en biedt elke keer nieuwe mogelijkheden. Bij Sawadee streef ik ernaar dat reizigers online de reis van hun dromen kunnen vinden.

 

 Financiën en Administratie

Lony Baars
 
Lony Baars

Al 18 jaar ben ik bij Sawadee verantwoordelijk voor de financiële administratie. Je kunt dus zeggen dat ik al een tijdje mee ga! Ik ben gek op Latijns-Amerika vanwege de cultuur, de natuur en de overal aanwezige klanken van de ritmische muziek. Altijd feest! Mijn plan is om ooit alle landen van dit schitterende continent te hebben gezien.

Willeke Gerrits
 
Willeke Gerrits

Mijn ultieme droom was om naar Australië te gaan en daar heb ik dan ook 6 maanden gewoond en gewerkt. Na het afronden van mijn studie aan NHTV ben ik bij Sawadee terechtgekomen en heb ik mijn plek gevonden als teamleader Finance. Ik heb nog een groot deel van de wereld op mijn verlanglijstje staan en hoop met Sawadee wat landen weg te kunnen strepen.

Maarten van Berkel
 
Maarten van Berkel

In oktober 2010 ben ik bij Sawadee in dienst getreden als Manager Finance. Tot die tijd was mijn ervaring met reizen beperkt, dus ik verwacht dat daar verandering in gaat komen. Met zo veel "reisgekke" collega's om me heen slaat het reisvirus vast snel over. Het leuke aan onze reizen vind ik de combinatie van vakantie en activiteit. Wandelen of fietsen (zoals op de Mont Ventoux) zijn voor mij belangrijke onderdelen van een vakantie. En in de weken dat er gewerkt moet worden maak ik Sawadee samen met mijn collega's financieel en organisatorisch nog sterker.

Rajneesh Badal
 
Rajneesh Badal

Ik moet bekennen dat mijn reiservaringen in vergelijking tot de meeste van mijn collega's tot nu toe heel beperkt zijn. Reden genoeg om daar heel snel verandering in te brengen! Als Controller op afdeling Finance heb ik een leuke en uitdagende plek gevonden om me verder te ontwikkelen, waarbij plezier hebben in wat ik doe voorop staat.

 

 Luchtvaart

Gunnar de Wit
 
Gunnar de Wit

In mijn kinderjaren was ik al gefascineerd door landkaarten en fotoboeken van verre landen en vreemde culturen. Een studie aan de Hogeschool voor Toerisme en Verkeer was dan ook een logisch vervolg. Bij Sawadee ben ik, samen met mijn collega Nancy verantwoordelijk voor de Luchtvaart. Waar ik heen ga? Azië trekt me het meest: de interessante cultuur, de bevolking, het heerlijke eten en de relaxte sfeer.

Nancy de Roode
 

Nancy de Roode

Tijdens de studie Management Toerisme heb ik bij Sawadee tweemaal stage gelopen. Op afdeling Luchtvaart heb ik uiteindelijk mijn plek gevonden. Van alle gebieden in de wereld heeft Zuidoost Azië op mij de grootste aantrekkingskracht. Het land dat mij verrast heeft, is echter Nieuw-Zeeland. Wat een overweldigende en mooie natuur!

Nensi Ramroth
 
Nensi Ramroth

Ik heb altijd groot plezier gehad in reizen plannen voor mijzelf en mijn vrienden; reizen waarop je de hoogtepunten bekijkt en het leven en de gewoontes van die plek kunt proeven en opsnuiven. Sawadee doet precies hetzelfde en maakt hier veel mensen enthousiast mee. Na een aantal jaren werken in het toerisme, ben ik blij dat ik deel uitmaak van deze groep gepassioneerde reizigers die haar belevingen zo graag wil overdragen aan anderen. Ik ben werkzaam op afdeling Luchtvaart waar ik zorg voor een goed verloop van de reis naar en vanaf de bestemming.