< Terug naar overzicht
Een weekje ertussenuit? Lapland!

Een weekje ertussenuit? Lapland!

Onze collega Cynthia had een weekje vrij en vond ‘het zonde’ om in Nederland te blijven. Dus wat doe je dan? Naar Lapland! 

Afgelopen winter vertrok Cynthia richting Lapland. Het is slechts een paar uurtjes vliegen en dan kom je in een witte wereld terecht. Ondanks de kou staat haar reishart gelijk in vuur en vlam. Zij vermaakt zich uitstekend tijdens het langlaufen, de husky-tocht, de overnachting in de iglo en het vangen van vissen in het ijs (als enigste van de groep; waar zij nog steeds erg trots op is!). Na een week is ze weer terug op kantoor; een bijzondere reiservaring rijker en deelt met veel plezier deze jaloersmakende beelden met ons. 

Bekijk onderstaande korte video-impressie van Cynthia's reis naar Lapland.

De beste reisperiode is van december t/m maart. In de wintermaanden is het landschap wit gekleurd door een pak sneeuw en zijn de meren bevroren. Naast de sneeuw hebben de wintermaanden nog een voordeel: de kans op het zien van het noorderlicht! In de periode tussen november en februari heb je in Finland de meeste kans op het zien van het noorderlicht. 


Laat een reactie achter