< Terug naar overzicht
Actieve jongerenreis door India

Actieve jongerenreis door India

Ben je tussen de 18 en 26 jaar oud? Heb je zin in een actieve vakantie? En lijkt het je leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en met hen te reizen? Dan is de jongerenreis India Go-26 absoluut iets voor jou. Samen met leeftijdsgenoten reis je naar het mystieke India, waar je vervolgens 23 dagen lang rondtrekt. Ervaar het drukke stadsleven in Delhi, zoek de rust in de adembenemende tempels, het veelzijdige India wacht op je!

Een onvergetelijke jongerenreis

Deze 23-daagse reis naar India staat volledig in het teken van cultuur en dat is voor veel jongeren al reden genoeg om te gaan. Maar de India Go-26 reis heeft nog veel meer te bieden. Zo mogen ook de spectaculaire overnachtingen op het platteland niet worden vergeten. Of wat dacht je van een bijzondere kamelentocht en een bezoek aan een indrukwekkend fort? Het moge duidelijk zijn: deze jongerenreis naar het mooie India heeft van alles voor je in petto.

Eigen inbreng

Een jongerenreis zou geen jongerenreis zijn als jullie zelf geen inbreng hadden. Vandaar dat de flexibele Go-26 reizen het jongeren mogelijk maakt om zelf te bepalen wat je tijdens de reis gaat doen en zien. Overnachten in de woestijn, een bezoek aan de Taj Mahal, noem maar op. Als groep hebben jullie het in eigen hand.

Nederlanders en Belgen

Omdat de Go-26 jongerenreizen worden uitgevoerd door onze Belgische partner Joker, is de kans groot dat je naast Nederlandse jongeren ook met Belgische jongeren reist. Ook de reisleid(st)er is meestal van Belgische afkomst. Op die manier krijg je niet alleen de kans om de Indiase cultuur te ontdekken, ook van ons buurland zal je veel opsteken!

Laat een reactie achter