< Terug naar overzicht
​Chill & Adventure: best of both worlds

​Chill & Adventure: best of both worlds

De termen ‘actie’ en ‘ontspanning’ worden regelmatig in één adem genoemd; eenmaal aangekomen op de bestemming zoeken veel vakantiegangers naar een juiste balans tussen de twee. Het Chill & Adventure principe helpt hier een handje bij. Zo wandel je de ene dag door het groene Khao Sok Nationaal Park, om een dag later heerlijk uit te rusten op het strand van Ko Samui. Ideaal, toch?
Chill & Adventure

Het Chill & Adventure concept van Sawadee heeft alles te maken met die juiste balans tussen actie en ontspanning. Alle reizen die onder Chill & Adventure vallen beginnen met een korte rondreis waarbij je veel actief bezig bent; denk bijvoorbeeld aan wandelen door de prachtige Dadesvallei en Todrakloof, een bezoek aan Holywell Park met uitzicht op de Blue Mountains (Jamaica) of aan een bezoek aan de tempels van Bali – en dat zijn er véél! Tijdens al deze activiteiten is er te allen tijde een professionele en ervaren reisbegeleider bij, hij of zij kent de pareltjes van het land en weet als geen ander hoe zwaar iets wel/niet is. En na inspanning volgt natuurlijk ontspanning! Het tweede deel van de reis verblijf je dan ook in een heerlijk hotel, waar mogelijk bij het strand. Leg het strandlaken neer, kijk je ogen uit over de prachtig blauwe zee en klets gezellig na over alle opgedane ervaringen.De ervaring van Laura

Laura van Groningen – werkt bij Sawadee op de afdeling marketing – kiest voor haar vakantie voor de Chill & Adventure reis in Mexico. Zij legt ons uit waarom: 

“Ik vind de imposante Maya-bouwwerken en cultuur erg fascinerend maar duik ook graag in de onderwaterwereld. Deze reis voelde dus als de ideale combinatie. En dat was het ook. Heerlijk om na het bezoek aan een Maya-ruïne in een koele cenote te springen en de reis te eindigen in de prachtige turquoise wateren van Mexico!”

Mogelijkheden

Van het strand van Zanzibar (Tanzania) en de watervallen van Erawan (Thailand) tot het prachtige strand van Seminyak (Bali) en de indrukwekkende Mayaruïnes van Mexico; het Chill & Adventure concept is al ver doorgevoerd. Denk bijvoorbeeld ook aan het eerdergenoemde Marokko, waar je mooie koningssteden en imposante paleizen vindt, of aan het land van reggae-artiest Bob Marley: Jamaica! Ben jij ook druk op zoek naar de ideale vakantie waar actie en ontspanning samenkomen? Bekijk het aanbod van Sawadee en pak die koffer alvast van zolder! Met vragen kan je altijd contact opnemen.Laat een reactie achter