< Terug naar overzicht
Extreem avontuur Canada

Extreem avontuur Canada

Het klinkt misschien gek zo tijdens de Nederlandse zomer maar dit is de uitstekende tijd om een trip te maken naar de Noordpool! Dus pak die de dikke truien, sneeuwschoenen en wanten vast in. Op naar het prachtige Canada, waar een groot avontuur op je wacht. IJsberen, zeehonden en walrussen… Je komt ze hier stuk voor stuk tegen. Ja het is koud en ja je begeeft je 21 dagen in een extreme omgeving, maar dankzij het van alle gemakken voorziene cruiseschip wordt dit tóch een uiterst comfortabele reis.

Over Canada

Het Noord-Amerikaanse Canada is na Rusland het grootste land ter wereld. Hoewel de hoofdstad Ottawa is, zijn steden als Toronto, Québec en Vancouver over het algemeen bekender. Canada staat bekend om haar mooie natuur en diverse Nationale Parken. Denk bijvoorbeeld aan het Yoho, Kootenay en Pacific Rim National Park; drie prachtige parken die veel bezocht worden. Tijdens een reis door Canada is de kans groot dat je dagenlang door de weidse landschappen trekt, zonder iemand tegen te komen. Op een aantal beren na…

Arctic

Bij de Arctic Canada reizen van Sawadee kom je waarschijnlijk geen gewone beren, maar ijsberen tegen! In een groot, comfortabel cruiseschip reis je door het noorden van Canada. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke reis; via het water volg je tenslotte weer hele andere routes dan via het land. Door de koude temperatuur en extreme omgeving wordt er vaak gedacht dat de Canada reizen best heftig zijn. Schijn bedriegt: iedereen die normaal fit is kan aan deze reis deelnemen. Het is wel handig om je conditie enigszins op peil te hebben, zodat je de wandelingen door de sneeuw en heuvels niet hoeft te missen.

Rondreis Groenland en Canada

Ga je liever wat langer op avontuur? En ben je benieuwd naar de expeditie van Franklin die in 1845 op zoek ging naar een noordelijke doorgang naar Azië? Dan is onze 21-daagse reis absoluut iets voor jou. Tijdens deze reis volg je een deel van Franklin’s tocht, ook bezoek je eilanden waar de expeditieleden hebben overwinterd. Tijdens deze reis staat de prachtige Arctische natuur centraal. Ook het spotten van ijsberen, walvissen en robben zal een hoogtepunt zijn!

Laat een reactie achter

 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.