< Terug naar overzicht
Op familievakantie naar Sri Lanka!

Op familievakantie naar Sri Lanka!

Vaak krijgen wij de vraag of het ook mogelijk is om samen met de hele familie naar Sri Lanka af te reizen. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ja, dat kan. Sterker nog: deze parel in de Indische Oceaan beschikt over vele interessante bezienswaardigheden en activiteiten, leuk voor zowel jong als oud!

Waarom een familievakantie in Sri Lanka?

Sri Lanka staat bekend om haar groene binnenlanden, haar oude koningssteden en haar vele theeplantages. Om nog maar niet te beginnen over de prachtige stranden en de unieke, traditionele tempels en mooie landschappen: Sri Lanka heeft het allemaal.

Dit tropische eiland ligt op een kleine 50 kilometer ten zuiden van India en kent een warm, vochtig klimaat. Met een gemiddelde temperatuur van tussen de 20 (in het binnenland) en 26 graden (langs de kust), is dit zeker een plek waar je flink wat zon kunt pakken. Zélfs in de regentijd zijn de dagen op Sri Lanka relatief zonnig en warm.

Bezienswaardigheden voor jong en oud

Zoals gezegd is Sri Lanka met haar vele bezienswaardigheden en activiteiten voor zowel jong als oud erg leuk. Daarmee is dit eiland ook een perfecte bestemming voor een reis met het. Ga met het hele gezin mee met een jeepsafari in Minneriya Nationaal Park? Of ontdek de enorme waterval Rawana Ella en neem hier een verkoelende douche! Wie vindt dat nou niet leuk? Ook een optie: stap in de trein naar de stad Peradeniya en geniet onderweg van de mooiste theeplantages. Maak een wandel- en/of fietstocht door de jungle. Het moge duidelijk zijn: tijdens een familiereis naar Sri Lanka is er voor het hele gezin genoeg te doen!

Diverse familievakanties naar Sri Lanka

Uiteraard biedt Sawadee diverse familievakanties naar het mooie Sri Lanka. Je kan kiezen voor een privé familiereis naar met of zonder verlenging in de Malediven en natuurlijk een groepsreis. Kies bijvoorbeeld voor onze 20-daagse reis; weinig lange reisdagen en veel ruimte voor eigen activiteiten met de familie. In 17 dagen het beste van Sri Lanka zien? Ook dát is een optie, inclusief 4-daags bezoek aan de Malediven! Voor de gezinnen die iets minder lang op pad willen, hebben wij de 16-daagse hoogtepuntenreis. Welke gaat het worden?

Laat een reactie achter

 

IJsberegoede poolactie
2=1 op diverse vertrekken

Altijd al op poolreis willen gaan? Dit is de ultieme kans om het samen met je reispartner te ervaren! Van 23 t/m 30 november boek je op geselecteerde poolreizen premium cabins voor 2 van de prijs van 1. Daarnaast zijn veel van deze reizen ook nog eens in prijs verlaagd. Zoek snel jouw favoriete reis uit en sla je slag!