< Terug naar overzicht
Fietsen door Italië

Fietsen door Italië

Zoveel mogelijk van Italië zien? Of je nu gaat voor het groenrijke Umbrië of voor het mooie Toscane; deze fietsvakanties zijn dé manier om zoveel mogelijk uit jouw reis naar Italië te halen. Ga voor een onvergetelijke fiets- en kampeervakantie, georganiseerd door Cycletours.

Waarom een fietsvakantie?

Fietsen van camping naar camping, in je eigen tempo, samen met de groep of alleen en dat alles terwijl de reisbegeleiding ondertussen de boodschappen haalt, de bagage vervoert en een lekker zitplekje opbouwt; dat zijn onze fietsvakanties in Italië. Het afleggen van de fietsroutes doe je in je eentje of in gezelschap en eenmaal op de volgende camping aangekomen ervaar je weer de gezelligheid van de hele groep. Een perfecte combinatie!

Fietsen door Umbrië

De 15-daagse fietsreis door Umbrië –ook wel bekend als het groene hart van Italië– levert prachtige plaatjes op. Tijdens de diverse fietstochten kom je de mooiste meren en de groenste valleien tegen. Voeg hier een prachtig heuvelachtig landschap aan toe en je weet simpelweg niet wat je ziet.
Jonge stellen, 50-plussers of ouders met kinderen (vanaf 12 jaar); deze groepskampeervakantie geeft verschillende gezelschappen de kans om Umbrië per fiets te ontdekken. Na ieder ontbijt fiets je op je gemak naar de volgende camping. Niemand haast je op, het is tenslotte vakantie! Eenmaal op de nieuwe eindbestemming aangekomen, staat de koffie/thee/limonade onder de luifel voor je klaar. Een mooi moment om gezellig samen te komen en te praten over de dag.

Fietsen door Toscane

Ook onze fietsvakantie door Toscane is absoluut de moeite waard. Tijdens deze 15-daagse tocht krijg je de mooiste hoogtepunten van Toscane te zien. Denk bijvoorbeeld aan de heuvels van de Chianti-streek en aan de vele historische stadjes; het Toscaanse landschap is adembenemend. Ook bij deze reis is de reisbegeleiding een grote hulp: van het vervoeren van de bagage en het halen van boodschappen tot het opbouwen van de luifel met comfortabele stoelen en banken. Het moge duidelijk zijn: na iedere fietstocht kan de hele groep heerlijk ontspannen. Om de volgende morgen na het ontbijt weer volledig opgeladen verder te gaan.

 

Laat een reactie achter

 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen