< Terug naar overzicht
Ga eens op wandelreis!

Ga eens op wandelreis!

Wil jij een keer iets anders dan een reguliere groepsreis en houd je erg van wandelen? Kies dan eens voor een wandelreis! Wordt het een lichte wandelroute door bijvoorbeeld het Griekse Santorini, of een zwaardere route voor de diehard wandelaar; langs kliffen en bergtoppen. Haal die wandelschoenen maar alvast uit de kast! 

Een pittige of rustige wandelvakantie? 

Of je voor een zware of lichte wandelvakantie moet kiezen, is geheel afhankelijk van je eigen wensen én capaciteiten. Ben je een fanatiek wandelaar en wil je eens wat verder van huis? Dan is Australië een hele gave optie! Ontdek de Aboriginal cultuur, bezoek de prachtige Nelson Falls en geef je voeten wat rust op één van de mooiste stranden van het land: Bay of Fires. 

Wil je wat dichter bij huis en wat minder lange afstanden wandelen? Denk dan bijvoorbeeld aan een mooie route door Italië; bezoek Turijn en proef overheerlijke Italiaanse wijnen. Meraviglioso! 

In Europa 

Voor de één klinkt Australië als een geweldige wandelplek, voor de ander is dit net iets te ver van huis. Daarom kan je ook in Europa prachtige wandelreizen maken. Frankrijk, Griekenland, Ierland, Kroatië… In Europa vind je talloze prachtige plekken die je te voet kan ontdekken. Kies bijvoorbeeld eens voor een wandelvakantie door Georgië! Veel mensen vergeten vaak dat dit oostelijke land ook bij Europa hoort. Je vindt hier mooie bergen, diverse ruige landschappen en een adembenemende natuur.  

Bijzondere ontmoetingen 

Wie graag in een internationaal gezelschap reist kan ook kiezen voor wandelvakanties met internationale mede-wandelaars. Belgen, Spanjaarden, Fransen en Italianen; wandelaars vanuit alle hoeken van de wereld kunnen meedoen aan deze tochten. Wanneer je in een internationale groep gaat wandelen, leer je naast het land waar je doorheen wandelt, óók het een en ander over de landen van je reisgenoten kennen. Meerdere vliegen in één klap dus!


Laat een reactie achter

 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen