< Terug naar overzicht
Kerstvakantie met kids

Kerstvakantie met kids

It’s the most wonderful time of the year! Hoe vieren jullie kerst dit jaar? Of beter gezegd: wáár vieren jullie kerst dit jaar? Wordt het ThailandIndonesië of Lapland? Eén ding is zeker: een unieke en onvergetelijke kerstvakantie beleef je niet thuis, maar op reis. Deel je reiservaring met de kinderen en het wordt een kerstvakantie om nooit meer te vergeten.

Kerstvakantie 

Natuurlijk is de kerstvakantie ook in Nederland gezellig; de kerstboom staat, de kaarsjes gaan aan en pap en mam koken de lekkerste gerechten. Toch is het aan te raden om de kerstperiode eens een keer helemaal anders aan te pakken: ga samen met de kinderen op avontuur! En nee, niet zomaar een zonvakantie, maar een actieve reis naar een bijzondere bestemming. Naar een land waar jullie nog nooit zijn geweest en nog helemaal niets van af weten. Met het gezin op een kameel door de woestijn van Jordanië, sneeuwpret in Lapland, op zoek naar de Big Five in Zuid-Afrika

Op reis met de kinderen 

Samen met de kinderen op reis gaan is te allen tijde aan te raden. Naast het feit dat dit jullie band enorm zal versterken, leren de kinderen hier ook ontzettend veel van. Denk maar aan de cultuur, het klimaat en het landschap waar ze in belanden; deze zijn compleet anders dan wat ze in Nederland gewend zijn. Het zal hun ogen openen en ze zullen zich realiseren dat er meer is dan alleen maar ‘Nederland’; hoe suf dit ook klinkt, je moet het vaak toch echt eerst zelf hebben gezien. 

Avontuur en relaxen in Thailand 

Daar zit je dan: op het prachtige strand van Krabi, met niets dan palmbomen om je heen. Iets verderop spelen de kinderen in het water. Samen met je partner kijk je terug op een fantastische reis: tempels, contacten met locals en prachtige watervallen. Jullie hebben het allemaal meegemaakt. En kan je je die nachtrit nog herinneren? Als echte locals stapten jullie de nachttrein in; terwijl de kinderen al snel in slaap vielen, staarden pa en ma uit het donkere raam. In gedachten verzonken. Wat een bijzondere kerst!

Laat een reactie achter