< Terug naar overzicht
Met de familie naar... Sri Lanka?

Met de familie naar... Sri Lanka?

Het Zuid-Aziatische land Sri Lanka staat bekend om haar groene binnenland, haar oude koningssteden en haar vele theeplantages. Om nog maar niet te beginnen over de prachtige stranden en de unieke, traditionele tempels. Kort gezegd een land waar toeristen maar wat graag naartoe gaan.

Vaak krijgen wij de vraag of het ook mogelijk is om samen met de hele familie naar Sri Lanka af te reizen. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ja, dat kan. Sterker nog: deze parel in de Indische Oceaan beschikt over vele interessante bezienswaardigheden en activiteiten, leuk voor zowel jong als oud!

Sri Lanka: het beste van Azië

Verlaten stranden, tropische bossen, pittoreske dorpjes en mooie landschappen: Sri Lanka heeft het allemaal. Dit tropische eiland ligt op een kleine 50 kilometer ten zuiden van India en kent een warm, vochtig klimaat. Met een gemiddelde temperatuur van tussen de 20 (in het binnenland) en 26 graden (langs de kust), is dit zeker een plek waar je flink wat zon kunt pakken. Zélfs in de regentijd zijn de dagen op Sri Lanka relatief zonnig en warm.

Voor jong en oud

Zoals gezegd is Sri Lanka met haar vele bezienswaardigheden en activiteiten voor zowel jong als oud erg leuk. Daarmee is dit eiland ook een perfecte bestemming voor een familiereis. Ga met het hele gezin mee met een jeepsafari in Minneriya Nationaal Park? Of ontdek de enorme waterval Rawana Ella en neem hier een verkoelende douche! Wie vindt dat nou niet leuk? Ook een optie: stap in de trein naar de stad Peradeniya en geniet onderweg van de mooiste theeplantages. Maak een wandel- en/of fietstocht door de jungle. Het moge duidelijk zijn: tijdens een familiereis naar Sri Lanka is er voor het hele gezin genoeg te doen!

Met Sawadee naar Sri Lanka

Uiteraard biedt Sawadee diverse familiereizen naar het mooie Sri Lanka. Kies bijvoorbeeld voor onze 20-daagse reis; weinig lange reisdagen en veel ruimte voor eigen activiteiten met de familie. In 19 dagen het beste van Sri Lanka zien? Ook dát is een optie, inclusief 5-daags bezoek aan de Malediven! Ook voor de gezinnen die iets minder lang op pad willen, hebben wij twee mogelijkheden: de 16-daagse wintervakantie en de 16-daagse hoogtepuntenreis. Welke gaat het worden?

Laat een reactie achter