< Terug naar overzicht
Op je gemak door Indonesië

Op je gemak door Indonesië

Wie wel van groepsreizen houdt maar ook van een relaxt tempo en rustgevende overnachtingen zou eens kunnen kijken naar de Comfort Plus reizen van Sawadee. Deze reizen bieden, zoals de naam al zegt, nog meer comfort. Dat wil zeggen, kleine groepen van maximaal 18 deelnemers, zo veel mogelijk viersterren hotels of bijzondere boutique-style hotels. Waar mogelijk wordt gekozen voor extra comfortabel vervoer zoals een ruimere privé bus of 4-wheeldrives.

Een van de bestemmingen met een Comfort Plus reis is Indonesië. Tijdens deze reis kom je langs de grote hoogtepunten, maak je kennis met de flora en fauna en ontmoet je de lokale bevolking. De route loopt van Yogyakarta op Java naar Denpasar op Bali.

Yogyakarta en de Bromo

De reis begint in Yogyakarta, de Sultanstad en het eeuwenoude artistieke centrum van Java. Dit is een ontspannen stad waar je je makkelijk een aantal dagen kan vermaken. Verken de smalle straatjes met een fietstaxi of breng een bezoek aan werkplaatsen waar oude ambachten worden uitgeoefend. Je vindt hier volop kunst en cultuur!

Wie een bezoek brengt aan Java kan zeker de bekende vulkaan Bromo niet missen. Per jeep maak je een avontuurlijke rit door het vulkaanlandschap en daal je af in de grote krater. Wie wil maakt een wandeling over de grillig zwart gestolde lavazee.

In klassieke dorpjes zoals Candijero leer je de lokale bevolking kennen en kan je je onderdompelen in het typische dorpsleven. De uitgerekende kans om in contact te komen met de mensen uit dit land!

Bij de Bromo

Lovina en Ubud

Van het bijzondere vulkaanlandschap maak je de overstap naar het prachtige Bali. Voor de kust van Lovina liggen mooie koraalriffen. Dé plek om te gaan snorkelen of duiken. Laat je meeslepen door de onderwaterwereld en zie met eigen ogen hoeveel felgekleurde vissen hier zwemmen.

Een bijzondere accommodatie om te verblijven is hoog in de bergen, tussen de rijstvelden waar traditionele rijstschuren zijn omgebouwd tot comfortabele huisjes, van alle gemakken voorzien. Hier zit je op je terras, genietend van het uitzicht over de rijstvelden en valleien.

Ubud Palace

Ubud is zo’n plek die je niet mag missen op Bali. Dit kunstenaarsdorp ademt een relaxte sfeer. Hier struin je op slippers langs galeries en kleine souvenirshops. Of je maakt een fietstocht over de kleine weggetjes, langs de groene rijstvelden en oude tempels.

Lees hier meer over de Comfort Plus reis van Sawadee naar Indonesië.

Laat een reactie achter