< Terug naar overzicht
Top 7 Onverwacht Europa

Top 7 Onverwacht Europa

Je hoeft niet ver weg te gaan voor een unieke reisbeleving. Laat je inspireren door ons Europa aanbod. Hieronder zeven onverwachte bestemmingen op slechts een paar uurtjes vliegen.


1. Wandel over het bloemeneiland Madeira

Ontdek de exotische natuur van het bloemeneiland te voet. Laat je verrassen door de lokale keuken en dwaal een dag door de hoofdstad Funchal, met vele terrasjes en winkeltjes.

2. Stevige wandelingen maken in Montenegro

Door vier Nationale Parken met allen hun eigen charme. Slaap in comfortabele hutjes in the middle of nowhere waar lokale families je verwennen met zelfgemaakte lekkernijen.

3. Fietsen door Portugal

Maak kennis met de uitgestrektheid en het rijke verleden van Portugal. Onthaast fietsen door mooie landschappen en genieten van de Portugese gastvrijheid.

4. Baden in de Blue Lagoon op IJsland

Beklim een gletsjer en verbaas je over de vele watervallen en spuitende geisers. Tijdens deze reis combineer je cultuur en natuur.

5. Wijn proeven in Bulgarije

Maak tijdens deze wandelreis tochten langs de bergruggen van de Balkan, bezoek kleine dorpjes, kloosters en de hoofdstad Sofia.

6. Bezoek sprookjesachtig Rusland

Weg uit de drukte en omringd door bossen krijg je een uniek kijkje in het leven van de lokale bevolking.

7. Op culinaire ontdekkingstocht door Georgië

Geniet van vers fruit, heerlijk geurende honing, zelfgebakken brood, typisch Georgische

 kaas en zelfgemaakte wijn.Laat een reactie achter

 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.