< Terug naar overzicht
Zomer in aantocht

Zomer in aantocht

De zomer is in aantocht, oftewel: tijd voor vakantie! Wil je eens iets anders dan Frankrijk, Spanje of Italië? Bekijk dan het aanbod van Sawadee en boek een onvergetelijke vakantie door bijvoorbeeld het mooie Indonesië, het Zuid-Amerikaanse Peru of Europa’s eigen stukje Noordpool: Spitsbergen. Ook een 19-daagse fietsvakantie over de junglewegen en vulkaanhellingen van Ecuador behoort tot de mogelijkheden en zo zijn er nog veel meer opties! Fijne bijkomstigheid: ál deze reizen zijn zowel in juli als in augustus nog te boeken.

Vulkanen, rijstvelden en strand

Met de familie richting het oosten? Dat kan! Kies voor de 22-daagse familiereis Indonesië en ontdek de mooiste plekken. De eilanden Java en Bali zijn hier voorbeelden van. Jeep- en wandeltochten, toeristische en niet-toeristische gebieden, sfeervolle dorpen, gezellige hotels… Tijdens deze unieke familiereis kan het hele gezin zich uitstekend vermaken! Dit is ongetwijfeld dé reis voor avonturiers; beklim met z’n allen een vulkaan, mountainbike door de typisch Indonesische rijstvelden en bezoek de meest prachtige tempels en paleizen! Kortom: een reis die je nooit meer zal vergeten.

De mysterieuze erfenis van de Inca’s

Van een bezoek aan Machu Picchu, tot een spectaculaire meerdaagse tocht door de ruige Colca Canyon; dat is onze 23-daagse rondreis door Peru. Een actieve reis waarin je soms urenlang aan het wandelen en klimmen bent. Om deze inspanning op te vangen en ook wat rust in de reis te creëren overnacht je vaak meerdere nachten in hetzelfde hotel. Als de kleurrijke Indianenbevolking, het blauwe Titicacameer en de koloniale steden na 23 dagen nog niet genoeg waren, kan je de reis zelfs nog verlengen met een bezoek aan het regenwoud en de nevelwouden van Manu!

Fietsen over junglewegen en vulkaanhellingen

Iets korter dan de bovenstaande reizen, is onze 19-daagse fietsvakantie door Ecuador. Gedurende deze reis fiets je op een goede 21 versnellingenfiets in groepsverband en met begeleiding door een uniek deel van Ecuador. Fiets (én overnacht) in de jungle, aanschouw de mooiste watervallen in het Andesgebergte en verbaas je over de prachtige kratermeren en vulkanen in het Cotopaxi National Park. En geen paniek: er wordt heus niet alleen maar gefietst. Op de vrije dagen kan iedereen doen wat hij of zij zelf wil. Eén ding is zeker: deze intensieve reis wordt er een voor in de boeken.

 

Europa’s eigen stukje Noordpool

Liever wat verkoeling in de hete zomer? Ga dan voor onze 11-daagse rondreis door Spitsbergen. Op deze eilandengroep in de Noordelijke IJszee ga je op zoek naar ijsberen, doe je maar liefst twee keer per dag een excursie per zodiac (rubberboot), kan je – in sommige gevallen – kiezen voor een extra kajaktocht tussen de ijsbergen en gletsjers én maak je prachtige wandelingen. Dankzij de van alle gemakken voorziene boot, is deze 11-daagse reis absoluut comfortabel te noemen. Leuk om te weten: in de zomermaanden staat de zon in Spitsbergen 24 uur per dag aan de hemel! Indien gewenst kun je ook voor een 13- of 15-daagse reis kiezen.

Laat een reactie achter