< Terug naar overzicht
Even voorstellen: Janou Zoet Bronvermelding: Janou Zoet

Even voorstellen: Janou Zoet

Een paar maanden geleden deed ik op de bonnefooi mee aan de Sawadee Reisreporter wedstrijd. Het bleek een grote droom, want uit bijna 500 deelnemers werd ik als winnaar gekozen! Ik mag voor Sawadee naar Zuid-Afrika!!

Na weken van voorbereiding, dagschema’s bestuderen en spullen klaarmaken, is het bijna zover. Zuid-Afrika, ik kom eraan! Maar voordat de reis begint, stel ik mij nog even aan jullie voor:

Ik ben Janou Zoet, 37 jaar en werkzaam als freelance fotograaf en camjo. Reizen vind ik fantastisch. In 2008-2009 hebben mijn man en ik 15 maanden low budget door Australië en Azië gereisd. Die reiservaring kan ik nu mooi gebruiken! Inmiddels zijn we alweer heel wat jaren terug in Nederland en wonen met onze twee zoontjes in een mooi dorp vlakbij Haarlem.

Als freelance fotograaf en camjo maak ik foto- en videoreportages voor bedrijven en particulieren. Denk aan behind-the-scenes video’s, eventfotografie, of portretten. Wat mij betreft de mooiste job die er is, want het brengt me telkens weer naar interessante mensen en gave plekken.

Je kunt mij trouwens ook heel vaak met m’n smartphone zien fotograferen. Wat kun je daar ook mooie foto’s mee maken! Op m’n blog Foonfoto.nl deel ik tips & tricks om mooiere foto’s te maken met je mobiel, ben actief op Instagram en geef regelmatig workshops smartphone fotografie.

In Zuid-Afrika ga ik voor Sawadee op zoek naar mooie foto’s en verhalen voor video’s en blogs. Natuur, cultuur, en stad: we gaan van alles tegenkomen! Ben je benieuwd naar de avonturen die ik daar ga beleven? Houd dan de Sawadee blog in de gaten!

Groetjes,

Janou 

Laat een reactie achter

Reacties

  • Magda Lootens

    27-11-2016

    Benieuwd naar je reisverhalen en de ervaring met jullie gids. ZA is SUPER !