Vragen over de drukte op Schiphol? Klik hier voor meer info

Comfort-Plus reizen

Houd jij van een rondreis met veel culturele hoogtepunten en avontuur? En hecht je veel waarde aan luxe en comfort? Dan is een Comfort-Plus reis echt wat voor jou! Comfort-Plus reizen bieden, zoals de naam al zegt, meer comfort. Dat begint al voor je vertrek, in de executive lounge op Schiphol. Daarnaast reizen we in kleinere groepen, en maken we zo veel mogelijk gebruik van met zorg uitgekozen viersterrenhotels of bijzondere boutique-style hotels. Waar mogelijk wordt ook gekozen voor extra comfortabel vervoer, zoals 4-wheeldrives of een net wat ruimere privébus. Je gaat op reis met een groep van ongeveer 18 tot 20 personen.

Bekijk de vertrekdata

Waarom een Comfort-Plus reis?

  • Avontuurlijk maar zeer comfortabel
  • Kleinere groepen
  • Toegang tot de executive lounge op Schiphol
  • Culturele hoogtepunten

Familiereis Kenia Comfort-Plus - 16 dagen

Kenia is één van de meest afwisselende landen van Afrika en de afstanden tussen de wildparken zijn niet heel groot. Tijdens de reis ga je op safari in het beroemde Masai Mara, Nakuru en Amboseli. In Naivasha kun je zelfs wandelen of fietsen tussen de giraffen, gazellen en zebra's. Je ontmoet de kleurrijke Maasai stammen en de reis eindigt aan de witte stranden van de Indische Oceaan, waar je kunt snorkelen of gewoon lekker aan de rand van het zwembad liggen. Je overnacht in hotels en in lodges, veelal met zwembad. Tijdens deze reis kampeer je niet.

Bekijk de reis


"De reis was fantastisch. We hebben zoveel dieren gezien en dat in zo'n korte tijd. Ik had het gevoel langer dan 2 weken weg te zijn. Het voordeel van een reis bij een organisatie is dat je zelf niet veel tijd hoeft te steken in voorbereidingen en ook op de reis zelf lekker mee kunt waaien met de wind"- Lilian - Kenia december 2018 - cijfer 8

Familiereis Thailand Comfort-Plus - 18 dagen

Tijdens deze comfortabele rondreis door Thailand, reis je langs de mooiste hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Denk aan de vele tempels van Chiang Mai, de brug over de River Kwai, het altijd drukke Bangkok en de ongereptheid van Ko Samet. Tegelijkertijd slaap je in bijzondere hotels, alle met zwembad die je rondreis door Thailand zeer aangenaam maken. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. Je bezoekt het midden en noorden van Thailand en krijgt zo een goede indruk van dit land met zijn vriendelijke bevolking.

Bekijk de reis

Rondreis Marokko Comfort-Plus - 14 dagen

Tijdens deze afwisselende comfortabele en relaxte rondreis door het adembenemende Marokko ervaren we de perfecte combinatie van actief bezig zijn en heerlijk relaxen. We komen langs de mooiste hoogtepunten van dit exotische land én ervaren het comfort van 4- en 5-sterren hotels, kashba's en luxe riads. Ook verblijven we één nacht in een bijzondere locatie, de Sawadi Ecolodge. Je zou kunnen zeggen dat Marokko alles wel zo'n beetje heeft. Zo beschikt Marokko over een veelzijdig natuurlandschap, het Atlasgebergte, vol rotspartijen, zandduinen en oases.

Bekijk de reis


"Een zeer complete reis door het mooiste van Marokko. Doordat de groep begeleidt werd door een gids uit het land, kregen we veel informatie. Comfort Plus komt vooral terug in de goede accomodaties en het prettige (grote bus voor 16 personen) vervoer. De reis is zeer compleet omdat er veel excursies en maaltijden inclusief zijn. Er zijn geen verborgen kosten. De communicatie met Sawadee is zeer prettig verlopen."- Matthias - Marokko april 2019 - cijfer 9

Blog: Het beste van Kenia volgens Anne

"Lake Nakuru staat vooral bekend om de duizenden en soms zelfs miljoenen flamingo’s die je langs het meer kan vinden. Naast flamingo’s zijn er rondom het meer ook witte neushoorns, zwarte neushoorns, luipaarden, giraffen en meer dan 400 vogelsoorten te spotten. Nakuru is een van de Rift Valley meren en is in 2011 door UNESCO erkent als werelderfgoed." Lees hier alle hoogtepunten van Anne.Luxe rondreis

Met een comfort-plus reis ervaar je een land op een luxueuze manier. Je overnacht in de goede hotels, geniet van prachtige landschappen en je reist langs alle culturele hoogtepunten. Tijdens de reis bezoek je niet alleen de toeristische hoogtepunten, je gaat ook naar plekken die minder bekend zijn onder de toeristen. Een comfort-plus reis is een perfecte combinatie van een actieve reis met luxe en avontuur. Ben je avontuurlijk ingesteld? Vind je comfort tijdens je reis ook belangrijk en hou je van een actieve reis? Ga dan met ons mee op een comfort-plus reis!