Er zijn 2 reizen die voldoen aan jouw wensen
 • Groepsrondreis Noord-Ierland & Ierland Groene heuvels, reuzen en Guinness
  • Complete rondreis door Noord-Ierland & Ierland
  • Comfortabele vlucht met KLM
  • Prachtige route langs de Atlantische kust van Ierland

  Gegarandeerd vertrek op:
  07 jul , 01 sep , 08 jun - alle vertrekdata

  13 dagen
  vanaf € 1.899,- inclusief CO2-compensatie
 • Wandelvakantie Ierland - Burren, Connemara & Aran Islands In samenwerking met Belgische partner Anders Reizen
  • Tocht door het woeste Connemara landschap
  • Prachtige wandelingen door het ruige Ierse landschap
  • Tocht naar de Cliffs of Moher
  Blijf op de hoogte
  10 dagen
  Reis binnenkort boekbaar
 • Toon ook reizen met internationale groepen

Resultaten worden geladen

Rondreis Ierland

Een rondreis door Ierland staat in het teken van ruige natuur en knusse steden. In het groene en heuvelachtige landschap kunnen natuurliefhebbers en wandelfanaten hun hart ophalen. 

Hoogtepunten rondreis Ierland

Tijdens een rondreis door Ierland staan onder andere de Cliffs of Moher op het programma; een indrukwekkend stukje natuur aan de westkust van Ierland. De kliffen strekken zich uit over een lengte van acht kilometer en de hoogste klif is wel 214 meter hoog! Verder brengt een rondreis door Ierland je naar het zuiden van het land waar je onder andere Killarney National Park vindt, vanaf hier reizen we de Ring of Kerry: een van de meest adembenemende kustroutes van Ierland waar ruige natuur, woeste kustlijnen en uitzicht over prachtige eilanden elkaar afwisselen.

Ook de Ierse steden zullen verrassen. In Dublin drink je een whiskey of Guinness en eet je een typische Irish stew in een van de honderden pubs. Naast Dublin bezoeken we Galway, een knusse plaats aan de Ierse westkust. In de schattige straatjes zijn de gevels kleurrijk geverfd en hoor je overal Ierse folkmuziek.

Waarom een rondreis door Ierland? 

Ierland is de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers die niet al te ver willen reizen. In nog geen twee uur vliegen ben je al in het bruisende Dublin! Tijdens onze rondreizen door Ierland hoef je je geen zorgen te maken over vluchten, vervoer en verblijven, dat wordt allemaal geregeld zodat er optimaal genoten kan worden van het prachtige Ierland.

Naar boven
 

Sawadee Game Week
Oceanië

Ben jij goed in puzzelen? Let’s see! Los deze puzzel zo snel mogelijk én in zo min mogelijk kliks op en maak kans op een National Geographic Ar. the world in 125 years. Succes!