Maak tijdens je rondreis door Lapland kennis met het verre noorden van Europa. Lapland, deels gelegen in het noorden van Zweden, deels in Noorwegen, Finland en Rusland gaat hier zomers de zon nauwelijks onder. In de winter weet het magnifieke Noorderlicht je zeker de adem te benemen. Rondreizen met Sawadee door het winterse landschap met sledehonden, op sneeuwschoenen en in traditionele Sami-tenten. Wie wil dat nou niet?

Er zijn 3 reizen die voldoen aan jouw wensen
 • Rondreis Lapland Winter - Kylmäluoma Sneeuwsafari nabij de poolcirkel
  • Op langlaufski's door de besneeuwde Finse wouden
  • Mogelijkheid om te ijsvissen op de bevroren meren
  • Kans om het noorderlicht te zien
  8 dagen
  vanaf € 1.598,- inclusief CO2-compensatie
 • Rondreis Lapland Winter - Hossa Avontuur in de sneeuw
  • Op langlaufski's door de besneeuwde Finse wouden
  • 2-daagse wandeltocht op sneeuwschoenen in de wildernis
  • Spectaculaire huskysledetocht en bezoek aan een rendierboerderij
  Nieuwe reis
  8 dagen
  vanaf € 1.698,- inclusief CO2-compensatie
 • Toon ook reizen met internationale groepen

Resultaten worden geladen

< Terug naar alle Lapland reisverhalen

Een weekje ertussenuit? Lapland!

Europa, 27-08-18

Onze collega Cynthia had een weekje vrij en vond ‘het zonde’ om in Nederland te blijven. Dus wat doe je dan? Naar Lapland! 

Afgelopen winter vertrok Cynthia richting Lapland. Het is slechts een paar uurtjes vliegen en dan kom je in een witte wereld terecht. Ondanks de kou staat haar reishart gelijk in vuur en vlam. Zij vermaakt zich uitstekend tijdens het langlaufen, de husky-tocht, de overnachting in de iglo en het vangen van vissen in het ijs (als enigste van de groep; waar zij nog steeds erg trots op is!). Na een week is ze weer terug op kantoor; een bijzondere reiservaring rijker en deelt met veel plezier deze jaloersmakende beelden met ons. 

Bekijk onderstaande korte video-impressie van Cynthia's reis naar Lapland.

De beste reisperiode is van december t/m maart. In de wintermaanden is het landschap wit gekleurd door een pak sneeuw en zijn de meren bevroren. Naast de sneeuw hebben de wintermaanden nog een voordeel: de kans op het zien van het noorderlicht! In de periode tussen november en februari heb je in Finland de meeste kans op het zien van het noorderlicht. 


Naar boven
 

Schrijf je in en WIN!

Wil je kans maken op een van deze prijzen? Laat dan hier je e-mailadres achter, blijf op de hoogte van ons reisnieuws en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

 • Een Eastpak Tranverz M Trolley
 • 2x bol.com bon t.w.v. €25,-

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.