< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

In Johannesburg slapen we in een comfortabel guesthouse. In Livingstone overnachten we in tenten op platvorms met echte bedden. De overige nachten slapen we op campings en in bushcamps, de tenten zetten we samen met de crew op. De meeste van deze kampen hebben we voor onszelf. We slapen in grote twee-persoonstenten. Faciliteiten zijn over het algemeen goed en schoon, maar wel gedeeld. Ook voor matrassen en stoeltjes wordt gezorgd.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

De transfer van en naar de luchthaven worden geregeld. Tijdens de reis maken we gebruik van 4x4 Landcruisers, geschikt voor 7 passagiers en een chauffeur. Alle stoelen zijn naar voren en iedereen heeft een raamplek; niemand zit zijwaarts. Afhankelijk van de groepsgrootte gebruiken we 1 of 2 Landcruisers. De zijramen kunnen natuurlijk dicht, maar zijn normaal gesproken open om optimaal wild te kunnen observeren en te fotograferen.

Familiereis Botswana

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!