< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 8,8
Overnachtingen 8,6
Reisroute 7,8
8.8 15 beoordelingen
  • 10 25-07-15

    Yvon Van Der Zalm

    Prachtige rondreis door Kenia. Zo veel gezien! Dat de reis met 4 gezinnen was maakte het voor de kinderen helemaal geweldig!

  • 9 25-07-15

    Edward Zwaan

    De familie vakantie naar Kenia is om nooit meer te vergeten !

  • 8 25-07-15

    Eric Wijsbeck

    De rondreis was goed georganiseerd, vervoer was ondanks dat de busjes erg oud waren goed. de reis heeft aan onze verwachten voldaan. logde waren schoon en goed eten was lekker. De reis is wel vermoeiender dan verwacht mede omdat er erg grote afstanden tussendoor worden afgelegd. Verwacht dat er bij een familie reis meer ruimte was voor vrije besteding bij de logdes

  • 8 30-07-13

    Margriet Van Ulden

    Geweldige familiereis. Ook voor kinderen heeft deze reis aan zijn doel beantwoord. Het traject zeer goed gekozen. De reisdagen zijn niet te lang en het verblijf in lodges en tented camps was uitstekend. De keuze van de wildparken voldoet geheel aan onze verwachtingen. Er wordt voldoende gelegenheid geboden voor ontspanning. Geweldige natuur en lieve mensen. Reisleidster kan heel goed omgaan met kinderen en is heel erg service gericht.

  • 9 30-07-13

    Mark De Vos

    Uitstekend programma ,deskundige reisleidster die er alles aan doet om de reizigers naar het zin te maken. Ook erg fijn dat het bij deze familiereis een kleine groep betrof.

  • 9 24-07-13

    Wim Vermeulen

    Een fantastische familiereis. Veel dieren en mooie landschappen gezien. De lodges waren zeer comfortabel en luxe. De fiets- en wandel excursie door Hells Gate is zeker een aanrader!

  • 9 24-07-13

    Colette Tolboom

    Een prachtige familiereis die zeker aan onze verwachtingen voldaan heeft. Veel gamedrives gemaakt waarbij we heel veel dieren en prachtige natuur hebben gezien en waarbij we 'in front of' een 2-tal leeuwen een lekke band met het busje kregen, die ter plekke gerepareerd moest worden, spannend!!. Kibera is een aanrader. Super mooie lodges, comfortabel. Bijna geen muggen in deze tijd. Super lieve en aardige Afrikaanse bevolking!

  • 9 14-08-12

    Keesjan Davids

    Leuk hoor

  • 9 30-07-12

    Jannie Meuleman

    Fantastische reis, veel gezien, alleen het luipaard helaas niet gespot. Mooie lodges met prachtige uizichten midden in de natuur, heel avontuurlijk met een krokodil in de rivier voor de lodge, of olifanten op honderd meter van de lodge of 's nachts een nijlpaard aan je raam. Ook de excursies naar de Masai en Kibera waren zeer de moeite waard. Ook onze kinderen 17 en 15 jaar vonden het een geweldige reis!

  • 9 23-07-12

    Frank Berg

    Kenia heeft ons hart gestolen. Tijdens de vele game drives hebben wij echt al het wild gezien dat je kan bedenken. De BIG 5 hebben we alle 5 gezien. Parende leeuwen, een leeuwen familie dat bezig was met het ontbijt na een kill, wij stonden er vlak naast. De accommodatie bij de comfort reis waren boven verwachting mooi, netjes en vooral schoon. Onze reisbegeleidster heeft de reis perfect begeleid en was bijzonder leuk en goed met de kinderen. Onze lokale chauffeur maakte het geheel helemaal compleet met zijn busje, lokale kennis, ervaren (dier)spotters oog en zijn veilige rij gedrag in Kenia waar niet voor iedereen dezelfde verkeersregels blijken te gelden... Deze 17 dagen zijn echt omgevlogen!

  • 9 09-07-12

    Patricia Van Zeeland

    Ik vond deze reis SUPER. Veel game drives met genoeg afwisseling. Je wandelt, fietst, gaat met een boot en rijdt in een busje. Het bezoek aan het masaai dorp is erg leuk en indrukwekkend. Het zijn goede accommodaties waarin je overnacht: erg mooi en heerlijk eten.

  • 9 24-12-11

    Mariella Schosswald

    Zeer mooie reis. Alle 5 van de big five gespot. Ook veel vogels en insekten. Had niet verwacht dat 'in love' zou vallen voor Afrika. Zelfs de kids 'willen er wel gaan wonen'. Een echte aanrader.

  • 9 24-12-11

    Lia Van Rosmalen

    Een fantastische reis. Vanaf het allereerste begin word je meegenomen in een totaal andere wereld. De natuur is overweldigend, de 'big five' is echt flauwekul als je de rijkdom ervaart van alles wat je tegenkomt, dat is zoveel meer. De olifanten hebben ons hart gestolen. En dan de mensen, Hakuna matata. Een levensmotto waar wij veel van kunnen leren!

  • 8 24-12-11

    Tineke Folkers

    Met welke vooroordelen ga je vaak naar een land! Tijdens onze rondreis door Kenia zijn ze allemaal weggenomen. Nog nooit heb ik zulke vriendelijke mensen ontmoet. Mensen die ondanks de armoede vriendelijk zijn en met je willen praten.Prachtige natuur en zo ontzettend veel gezien. Elke dag was weer een belevenis. We kijken terug op een fijne ervaring.

  • 8 17-07-11

    Jet Bakels

    Het hele gezin (ouders, kinderen van 18 en 14) heeft zeer genoten van het Kenia-familieavontuur. We hebben erg veel wild gezien, maakten spannende tochten en konden lekker uitrusten en zwemmen in de prachtige lodges. We hadden tijd voor elkaar en onszelfs maar hadden het ook gezellig met de groep en de groepsleidster, die er zorg voor droeg dat alles oprolletjes liep.

Familiereis - Het beste van Kenia

Olifanten, giraffen en zebra's

image
16 dagen vanaf € 2.998
Comfort plus
Naar boven