< Terug naar resultaten

Familiereis Kenia

Spring jij hoger dan een Maasai krijger?

Waarom deze reis?

 • Speciale reis voor ouders met kinderen vanaf 8 jaar. Ook data voor kinderen vanaf 12 jaar.
 • Actieve rondreis door één van de mooiste en meest afwisselende landen van Afrika.
 • Prettige afwisseling tussen kamperen en overnachten in hotels.
 • Veel contact met de lokale bevolking door bezoek aan dorpjes van kleurrijke stammen.
 • Safari’s in de meest wildrijke parken van Kenia: Maasai Mara, Nakuru en Samburu.

Zwaarte van deze reis

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Kenia

Route daagse familiereis Kenia

Kenia is één van de mooiste en meest afwisselende landen van Afrika! Met deze familiereis ga je op safari in de mooiste en wildrijkste parken van Afrika, zoals de Masai Mara, Samburu en Nakuru. In Naivasha kun je zelfs wandelen of fietsen tussen de giraffen, gazellen en zebra's. Je ontmoet ook de kleurrijke Samburu en Maasai stammen en de reis eindigt aan de witte stranden van de Indische Oceaan, waar je kunt snorkelen, duiken of gewoon lekker aan de rand van het zwembad liggen. Je wisselt hotelovernachtingen af met kamperen in de parken, waar je 's nachts de dieren tussen de tenten hoort rondstruinen.

Deze gezinsreis naar Kenia is een prachtige safarireis. Je kampeert tussen het wild, maar slaapt ook een aantal nachten in hotels. Een echte Afrika-ervaring!Tijdens deze reis kamperen we zes nachten op campings met beperkte sanitaire voorzieningen. De overige nachten slaap je in hotels/lodges. De hotels tijdens de safari zijn eenvoudig, behalve aan de kust. Houd er rekening mee dat de voorzieningen op de kampeerplekken vaak minimaal zijn. Tijdens de safari's maken we gebruik van een eigen open safaritruck, het ideale vervoermiddel op ongeasfalteerde wegen in dit gedeelte van Afrika. In de trucks is er plaats voor maximaal 22 personen, en het uitzicht op de omgeving en de dieren is prima. In de truck zit je op banken, er zijn geen veiligheidsgordels aanwezig. We vliegen van Nairobi naar Mombassa en terug.
's nachts in Kenia: slapen onder de sterren terwijl de dieren om je heen scharrelen Tijdens onze reis door Kenia trekken we eropuit in een stoere safari truck en kamperen we soms in de vrije natuur. ’s Nachts, onder de indrukwekkende sterrenhemel, horen we de geluiden van de wilde dieren om ons heen. Dat is best spannend - maar zo voel je je wel echt in Afrika! Terwijl je samen met een stoere Samburu-krijger die is gekleed in roodgeblokte dekens bij het kampvuur zit, hoor je waarschijnlijk de hyena’s giechelen, de leeuwen brullen en....is dat nou een stekelvarken? Of toch een olifant? Op safari in Kenia: zoeken naar giraffen, olifanten en leeuwen Op safari: dat betekent dat je op zoek gaat naar wilde dieren. En die zul je in Kenia zeker zien. Kenia biedt de meest fantastische safari's in de wildrijkste parken van Afrika. In de Masai Mara bijvoorbeeld migreren jaarlijks meer dan een miljoen gnoes en zebra's op zoek naar groene weidegronden. Misschien sta je er wel middenin; overal waar je kijkt ziet het dan zwart van de beesten. Indische oceaan: ontspannen afsluiting van een spannende reis Aan de kust van Kenia spoelen we het safari-stof van ons af. Hier kunnen we lekker zwemmen in de blauwe zee en genieten van de witte stranden.

Familiereis Kenia

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

 • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
 • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.