< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,1
8.8 17 beoordelingen
  • 8 03-08-10

    Irma Huis In 'T Veld

    Ik vond het een geweldig, zeer afwisselend avontuur waar met onze familie nog vaak zullen terugdenken. De ervaring van overnachten in de parken, het met zijn allen eten in de truck, de gamedrives, het varen tussen hippo's, het wandelen in de kloof, het is teveel om op te noemen, ik zou deze reis zeker aanbevelen bij andere gezinnen. Er is bij 22 personen te weinig ruimte in de truck.

  • 9 01-08-10

    Louis Rieter

    prima

  • 10 01-08-10

    Sandra Woldringh

    Heel mooi

  • 8 24-07-10

    Gerrit Oudendijk

    Prima. 8., , , , Fijne reisbegeleider.

  • 10 24-07-10

    Bernard Bruinsma

    Een bijzonder mooie, indrukwekkende reis. Je ziet ongelooflijk veel dieren, maar maakt ook kennis met de bijzonder aardige bevolking en het prachtige, afwisselende land. Ook de kinderen waren erg enthousiast.

  • 8 24-07-10

    Auke Bruinsma

    was leuk

  • 9 18-07-10

    Lucas Land

    Perfecte balans tussen in- en ontspanning, voor ons als ouders alsook voor Eva en Iris! Naast het bezoek van de mooiste indrukwekkende parken, het kamperen afgewisseld met overnachting in eenvoudige Afrikaanse hotelletjes en lodges, bezoek aan de Nomadenstammen maar zeker ook het bezoek aan Kibera (sloppenwijken van Nairobi) maakte ons plaatje van Kenia compleet.

  • 8 11-07-10

    Douwe Rink

    Met recht een familie avontuur!!

  • 8 04-07-10

    Maja Van Reek

    Mooie reis, heeft geheel aan onze verwachtingen voldaan

  • 8 04-07-10

    Bertus Van Der Bor

    Prachtige reis, we hadden een goede reisleidster en een goede kokkin en een heel goede chauffeur, hij deed er alles aan om ons zo veel mogelijk te laten zien en na het rijden was hij ook volop bezig alles in goede banen te geleiden. De gehele crew was erg aardig in vrolijk.

  • 10 04-07-10

    Nadja Wijngaarden

    De reis vond ik echt super. We waren met een leuk groepje en we hadden echt een superreisbegeleidster. De eerste dag had ik al het idee dat ik er al 3 weken zat. Zoveel indrukken hadden we de eerste dag al opgedaan. Als het kon zou ik zo het vliegtuig inspringen om de reis nog een keertje te doen!!

  • 7 19-07-09

    Marie-Jose Stunnebrink

    Een erg indrukwekkende reis. Naast een zeer afwisselende natuur (Kenia bevat niet alleen Savannen, ook bergen, kraters, en Nederlandse wolkenluchten, naast prachtige zonsondergangen)en veel diersoorten, bestaat de mogelijkheid ook om in contact te komen met de Keniaan en hoe hij/zij leeft en van gedachten te wisselen. Armoede naast ondernemingslust en zin in het leven.

  • 10 19-07-09

    Dini Van Der Lans

    Ik heb er geweldig van genoten. Ben geen 'verwende' reiziger. Ik vond het echt een avontuur. Iedere dag weer spannend waar we nu weer naar toe gingen. De groep was helemaal ok. Ik vind het een geweldig concept, ouders en oudere kinderen bij elkaar. De jongeren zochten elkaar echt op en hadden daardoor echt een extra dimensie. Ik beveel de reis echt aan al mijn vrienden aan.

  • 8 12-07-09

    Ingrid Van Der Elst

    Het reisprogramma is zeer gevarieerd: kampeerovernachtingen in en rond de diverse nationale parken, talrijke gamedrives, een mountainbiketocht tussen de wilde dieren in Hell's Gate National Park, bezoek aan de Kibera sloppenwijken in Nairobi, een leisure-verblijf in Mombasa, enz. De accomodatie is tevens zeer gevarieerd (tenten, lodges, hotels). Het gezelschap van een goed georganiseerde en getalenteerde kok, evenals van een ervaren truckchauffeur, maakte de reis helemaal perfect!

  • 9 12-07-09

    Paul Geraedts

    Zeer goede reis met een uitstekend programma. Heel veel gezien en zou het ook direct aanraden aan vrienden en bekenden. Goede balans tussen campsites en hotels. Tevens hadden wij de "excursie" naar de sloppenwijk Kibera van Nairobie niet willen missen. Het laat de keerzijde van de maatschappij zien geeft ook aan de kinderen aan dat er nog heel veel in de maatschappij is waaraan gewerkt moet worden.

  • 9 12-07-09

    Esthervan Delft

    Er waren meer kinderen van mijn leeftijd

  • 10

    Esmee Gerards

    Het is leuk dat je met een groep bent.

Familiereis Kenia

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven