< Terug naar resultaten

Familiereis Kenia 4-10 jaar

Olifanten, giraffen en zebra's

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Kenia

Route daagse familiereis Kenia 4-10 jaar

Kenia is een ideaal land voor een rondreis met kleinere kinderen; het is één van de meest afwisselende landen van Afrika en de afstanden tussen de wildparken zijn niet heel groot. Met deze familiereis ga je op safari in het beroemde Masai Mara en in Nakuru. In Naivasha kun je zelfs wandelen of fietsen tussen de giraffen, gazellen en zebra's. Je ontmoet ook de kleurrijke Maasai stammen en de reis eindigt aan de witte stranden van de Indische Oceaan, waar je kunt snorkelen of gewoon lekker aan de rand van het zwembad liggen. Je overnacht in hotels en in de parken overnacht je in vooropgezette tenten.

Deze gezinsreis naar Kenia is een prachtige safarireis en een echte Afrika ervaring met veel dieren, andere culturen en prachtige stranden aan de Indische Oceaan. Tijdens deze reis slaap je voornamelijk in in hotels. De hotels tijdens de safari zijn eenvoudig, behalve aan de kust. Gedurende de reis maken we gebruik van een eigen safaritruck, het ideale vervoersmiddel. In de truck is maximaal plaats voor 22 personen. In de truck heb je het voordeel hoog te zitten en kun je ver kijken: hierdoor zie je als eerste de dieren. Via een binnelandse vlucht vliegen we van Nairobi naar Mombassa. Kenia: kleurrijke mensen, spannende safari's Reizen door Kenia betekent dat we er op uit trekken met een stoere safaritruck. Voordat we naar het 'echte' wild op zoek gaan bezoeken we eerst een weeshuis voor olifanten en giraffen. Maar daarna vertrekken we op heuse safari! ’s Nachts, onder de indrukwekkende sterrenhemel, horen we in de verte de wilde dieren, terwijl we veilig in ons hotel of safaritent in bed liggen. We maken kennis met de kleurrijke Maasai, die met grote speren in hun hand hun koeien hoeden. Op safari in Kenia:zoeken naar olifanten, hyena's en leeuwen Op safari: dat betekent dat je op zoek gaat naar wilde dieren. En die zul je in Kenia zeker zien! Kenia biedt de meest fantastische safari's in de wildrijkste parken van Afrika. In de Masai Mara bijvoorbeeld trekken jaarlijks meer dan een miljoen gnoes en zebra's rond op zoek naar lekker gras. Misschien sta je er wel middenin; overal waar je kijkt ziet het dan zwart van de beesten, zo ver als je kunt kijken. Kennismaken met de lokale bevolking Tijdens deze reis maken we zeker kennis met de bevolking. We ontmoeten de Masai, die vast indruk op je zullen maken. Ze zijn lang, gekleed in roodgeblokte doeken, en zijn vaak behangen met grote hoeveelheden oorbellen en kettingen. De masai eten alleen maar melk en bloed van hun eigen koeien; voor ons misschien niet zo'n aantrekkelijk maaltje! Afsluiter aan de blauwe zee Na onze spannende tocht door de wildparken van Kenia kunnen we genieten van de blauwe zee en witte stranden die de oostkust van Kenia sieren. Hier spoelen we het stof van ons af en komen we bij van alle indrukken van de afgelopen dagen.

Familiereis Kenia 4-10 jaar

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar Familiereizen
Rondreizen met het gezin

Op woensdag 4 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze familiereizen. Wat kun je verwachten van de Webinar?  

 • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan   
 • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe familiereizen in ons aanbod 
 • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen