< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Tijdens deze reis overnachten we in hotels/lodges of eventueel in tented camps. De hotels tijdens de safari zijn eenvoudig. Aan de kust overnachten we in kamers die ieder over eigen toilet en douche beschikken. Het hotel ligt in een prachtige omgeving nabij het strand en er is een zwembad aanwezig.

In principe boeken we tweepersoonskamers. Reis je met een oneven aantal dan proberen we een driepersoonskamer voor je te boeken. In sommige gevallen kan dat niet en betekent het dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer wordt gezet. Wil je dit liever niet dan raden we je aan om een eenpersoonskamer bij te boeken. Boek je met meer dan drie personen, dan proberen wij altijd om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen. 

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Gedurende de reis maken we gebruik van een eigen safaritruck, het ideale vervoermiddel in dit deel van Afrika. In de truck zit je hoog waardoor je tijdens de safari ver kunt kijken en een goed zicht heb op de vele dieren. Er zijn veiligheidsgordels in de trucks aanwezig en er is plaats voor maximaal 22 personen.

Familiereis Kenia 4-10 jaar

Niet boekbaar

Naar boven