< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 9,6
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,1
8.7 133 beoordelingen
 • 8 31-07-16

  Janny Braks

  Afwisselend reisprogramma met safari's, bezoek van projecten en contact met bevolking Afwisseling kamperen en lodges prima, goede opbouw van redelijk primitieve campsites naar meer comfort. Kamperen in parken geeft extra dimensie! Deskundige en enthousiaste reisbegeleiding. Wel enkele lange reisdagen.

 • 9 31-07-16

  Géke Martens

  Wij hebben Oost Afrika leren kennen met zijn afwisselende natuur en prachtige dieren. Afrikaanse geuren, kleuren,vriendelijke en trotse mensen. Maar ook met armoede en ongelijkheid. En de charme van de niet altijd goede wegen.

 • 9 31-07-16

  Anika Schulte

  Een hele mooie reis die goed wordt georganiseerd en waarbij je heel veel leuke activiteiten doet.

 • 6 28-07-16

  Paul Grootscholten

  De reis zelf was geweldig, dat kwam deels door sawadee maar ook door het feit dat africa super is.

 • 9 28-07-16

  Eugénie Couwenbergh

  Het was een geweldige reis! Een goede balans tussen kamperen en slapen in een lodge. Er waren 2 wat langere reisdagen, maar ook die waren goed te doen.

 • 7 28-07-16

  Heleen Keijzer - Grootscholten

  De gamedrives waren super en er was een mooie afwisseling tussen kamperen en overnachten in lodges. We hadden een goede chauffeur en reisleider en wat werd er heerlijk voor ons gekookt. Wat ik jammer vond was dat er weinig ruimte was om te wandelen en dat je bewegingsruimte na zonsondergang erg beperkt was.

 • 7 28-07-16

  Jasper Grootscholten

  Alles was voor Afrikaanse omstandigheden prima geregeld, maar het was moeilijk inzicht te krijgen in het echte leven, omdat alle georganiseerde toertjes naar dorpen veel te aangekondigd waren. De kok en chauffeur waren super en de safari's waren uitstekend geregeld, waardoor we ongeveer elk dier konden zien. Zanzibar nam de Afrika beleving een beetje weg.

 • 7 28-07-16

  Johan Grootscholten

  Fascinerende gamedrives waarbij we een grote verscheidenheid aan dieren hebben gezien incl. big 5 met als hoogtepunt de Ngorongoro krater. Genoten van alle zwaaiende en blije Kenianen en Tanzanianen. Prima kok en uitstekende chauffeur en een prima begeleider. Ik miste wel bergwandelingen naar Mount Kenia en Kilimanjaro. Zanzibar viel wel wat tegen als je rekent op bounty-stranden en als je voor elke activiteit eerst een uur moet rijden naar Stone-town, uitzondering van The Rock. Overall een mooie reis.

 • 8 24-07-16

  Sabina Joosten

  Fantastische reis. Goed georganiseerd en een fijne crew. Zoveel mooie dingen gezien. Zanzibar vond ik zelf het minst ivm de isolatie van het resort. Geen restaurantjes, winkeltjes in de buurt. Je kon ook 's avonds vanuit Zanzibar city slecht terug komen.

 • 8 24-07-16

  Hans Ketelaar

  Alles is prima verlopen. Alle accommodaties en campings waren naar verwachting.

 • 8 24-07-16

  Isabella Wils

  Ik vond het een hele leuke reis maar ook zeker vermoeiend. De rust dagen op Zanzibar zijn wel echt nodig!

 • 7 24-07-16

  Jort Van De Loo

  ik vond dat we een erg leuke reis hadden alleen het had soms wel beter georganiseerd worden.

 • 9 24-07-16

  Ineke Draijer

  Prachtige reis, veel dieren en mooie natuur gezien maar ook veel mee gekregen vanhet dagelijkse afrikaanse leven en plaatselijke bevolking. Goed eens zonder alle nederlandse luxe te zijn en te laten komen wat komt met een ander besef van tijd. Ook heel bijzonder dit samen met de kinderen te beleven. Karimi en Nyamu onze afrikaanse chauffeur en kok hebben deze reis zeker voor alle kinderen onvergetelijk gemaakt. Goede afwisseling kamperen en lodges, prima tenten. Goede info vooraf van Sawadee en fijne reisleiding.

 • 7 24-07-16

  Ella Van De Loo

  Ik vond het niet altijd interessant maar al met al vond ik het een leuke reis.

 • 8 20-07-16

  Ruud Mulder

  Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een hele mooie reis (van mijn leven) was, geheel compleet en vanaf dag 1 wordt je er helemaal in meegezogen. Wel een zware reis, en dat had ik niet zo verwacht. De dagen op Zanzibar zijn okee, maar dat mag ook minder zijn.

 • 8 20-07-16

  Wouter Kortleve

  Een geweldige reis met vele hoogtepunten. Een enorme verscheidenheid aan dieren in een overweldigend landschap. Dichtbij de natuur door het kamperen en tijdig weer wat 'luxe' van een eenvoudige lodge. Perfecte afsluiting op het tropische Zanzibar.

 • 8 20-07-16

  Emese Sprangers

  Alles werd goed geregeld en suggesties voor activiteiten werden ook gehoord.

 • 9 20-07-16

  Ramon Vissers

  Een prachtige reis. Enorm indrukwekkend en erg intensief.

 • 9 20-07-16

  Ingeborg Kuiper

  Een korte omschrijving van zo'n geweldige reis geven is best moeilijk. De prachtige natuur, de vele wilde dieren, wij hebben de double big five gezien. De bevolking altijd vriendelijk en zo dichtbij, de cultuur, de armoede, onze top kok Emanuel en topchauffeur Kim, altijd heerlijk eten en Kim bracht ons overal ook al waren de wegen soms onbegaanbaar, de vrolijk zwaaiende kindjes, de kleurige vrouwen, de koffie en theeplantages en niet te vergeten onze reisbegeleidster Sylvia, wat een geweldig mens! We hebben genoten, wij waren met een 16 plus groep wat extra leuk was voor de kinderen. Kortom voor ons allemaal een reis om nooit te vergeten!

 • 8 20-07-16

  Roos Van Oeveren

  Heel leuk: gevarieerd (wildparken, lokale bevolking, strand) en veel activiteiten. Leuke plekken en uitstapjes; goede begeleiding (reisleider, kok, chauffeur). Af en toe iets te druk programma.

Familiereis Kenia en Tanzania

Hoeveel dieren tel jij?

image
23 dagen vanaf € 3.498
Naar boven