< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Al Baraka - Dakar

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Hotel Al Baraka is een eenvoudig hotel gelegen in het centrum van Dakar, dicht bij het presidentieel paleis, het museum van de Afrikaanse Kunst en de Grote Moskee. Er is een restaurant en een bar. In de gemeenschappelijke ruimte kun je gebruik maken van draadloos internet. Er zijn 30 kamers in het hotel.
 •  

  Campement Le Camp du Desert - Lompoul

  De authentieke Mauretaanse tenten zijn van gevlochten kamelenhaar en liggen midden in de klein woestijn van Lompoul. Het sanitair is buiten, discreet en op natuurlijke wijze afgeschermd. Je slaapt in meerpersoonstenten. Bewonder de sterrenhemel bij een kampvuur.
 •  

  Hotel de la Poste - Saint-Louis

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  Alle kamers zijn uitgerust met een tv, air conditioning en draadloos internet. Vanuit de bar bij het zwembad, aan de oever van de rivier, heb je een adembenemend uitzicht op de beroemde brug Faidherbe.
 •  

  Hotel Keur Saloum - Toubacouta

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  De omgeving van hotel Keur Saloum is schitterend. Het is panoramisch gelegen op de oever van een rustige zee-arm, in het hart van de Delta du Siné-Saloum. In een aangelegd park zijn 48 kamers: kleine paviljoenen in Afrikaanse stijl, maar met westers comfort. Het open restaurant aan het zwembad verwent je met heerlijke gerechten.

Accommodatie algemeen

We overnachten we in sfeervolle hotels met een unieke lokatie of centrale ligging. In de woestijn van Lompoul slaap je in een tented camp. Dit is een tent met vooropgezette bedden en hier slaap je met 8 personen in een tent. Het sanitair is gedeeld en open met een mooi uitizcht op de duinen.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens de rondreis maken we gebruik van een eigen bus. Van en naar Île de Gorée nemen we de veerboot.

Familiereis Senegal

Niet boekbaar

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!