< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 10,0
Vervoer 9,4
Overnachtingen 9,4
Reisroute 8,6
9.0 25 beoordelingen
  • 9 15-07-17

    Margaretha Rolaff

    Goede en fijne reisleidster. Fijne chauffeurs in de jeeps. Veel gezien.

  • 9 15-07-17

    Lidia De Boer

    We hebben een prachtige reis gehad, veel indrukken en veel van het land gezien. Veel dieren gezien en mensen ontmoet en gesproken. Het was echt een avontuur, elke dag opnieuw. we hebben veel gehad aan de aanwezigheid en acties van Mariet. We hadden ons van te voren goed voorbereid (inlezen, documentaires gezien, experts gesproken etc). Tijdens de reis realiseerden we ons dat we geen idee hadden dat de reis zo zou zijn.

  • 8 15-07-17

    Wilhelmina De Boer

    heel veel dieren gezien, alles tot in de puntjes goed geregeld, rangers die met ons mee waren wisten veel te vertellen over de natuur, dieren en omgeving, mooie lodges.

  • 9 01-08-16

    Bert Jansen

    Prachtige en uitstekend georganiseerde reis.

  • 9 01-08-16

    Robert Goedemans

    prachtige reis. erg leuk en leerzaam voor de kinderen ook

  • 10 01-08-16

    Jeroen Ordelman

    Super reis!

  • 9 24-07-16

    Hetty Van Der Kamp

    De reis was goed georganiseerd, het eten en de bedden waren goed en het gezelschap was prettig. Daarnaast waren de gamedrives een waar genot, de dagen vlogen om. Het bezoek aan de Maasai en de andere tribes was interessant. De zwembaden in de verschillende lodges waren heerlijk na een dag in de warmte en het stof. De mensen waren heel vriendelijk. Op Zanzibar nog diverse excursies gedaan.

  • 9 17-07-16

    Lucas Rijnders

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 17-07-16

    Caia Rijnders

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 17-07-16

    Wendy Coret

    Het was een onvergetelijke reis!

  • 9 17-07-16

    Jenny Coenen

    Goed uitgebalanceerd programma, lodges op adembenemende locaties. Fijn reisgezelschap en het hele gezin heeft een ervaring om nooit te vergeten gehad.

  • 10 21-07-15

    Yannick Spronk

    super gave reis veel mooie dieren en culturen gezien, zeker een aanrader!

  • 9 12-07-15

    Hein Dijkstra

    Mooie en goed georganiseerde rondreis met veel aandacht voor natuur en wild. Daarnaast zorgen de bezoeken aan verschillende lokale bevolkingsgroepen voor een goede aanvulling op deze reis.

  • 10 12-07-15

    André Luinstra

    De rondreis is een geweldige combinatie van comfort, en beleving. Je hebt door de goede organisatie en lodges, volledig de tijd om te genieten. De prachtige parken met overweldigende wild, natuur en hun afwisseling in landschap zijn adembenemend mooi. Ook het bezoek aan de vier stammen is een belangrijke aanvulling in de reis. Wat een prachtig land met mooie en lieve mensen !!!

  • 8 12-07-15

    Judith Lavalette

    Overweldigend!

  • 8 12-07-15

    Adeny Van Engel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-07-15

    Willem Stolk

    super geweldig

  • 9 12-07-15

    Fleur Stolk

    super leuk je gaat je niet vervelen

  • 9 12-07-15

    Eva Stolk

    super leuk een culture shock

  • 9 03-08-14

    Eveline Joore

    Deze reis is echt fantastisch. Je ziet de verschillen met ons rijke land meteen als je het vliegtuig uit stapt. De dieren zijn prachtig en als je helemaal stoffig thuis komt kun je in 90% van de gevallen gewoon warm douchen, dat heb je bij de tentenreis niet altijd. De luxe is zeker niet overbodig, want hoewel je de hele dag alleen maar zit, is de reis toch heel vermoeiend. Toch zul je blij en uitgerust naar huis gaan, want de bedden zijn prima en op Zanzibar kun je lekker aan het zwembad liggen en een paar dagen heerlijk niks doen.

Familiereis - Het beste van Tanzania

Safari de luxe

Familiereis Tanzania
15 dagen vanaf € 4.198 € 4.098
Comfort plus
Naar boven
 

Evenementenagenda 2017

  • Kom 7 okt. naar Zwolle, 22 okt. naar Amsterdam of 26 nov. naar Utrecht
  • Maak kennis met ons wereldwijde aanbod
  • Ontdek onze verschillende type reizen
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Profiteer van unieke acties

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.