< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 10,0
Vervoer 9,4
Overnachtingen 9,4
Reisroute 8,6
9.0 24 beoordelingen
  • 9 15-07-17

    Margaretha Rolaff

    Goede en fijne reisleidster. Fijne chauffeurs in de jeeps. Veel gezien.

  • 8 15-07-17

    Wilhelmina De Boer

    heel veel dieren gezien, alles tot in de puntjes goed geregeld, rangers die met ons mee waren wisten veel te vertellen over de natuur, dieren en omgeving, mooie lodges.

  • 9 01-08-16

    Bert Jansen

    Prachtige en uitstekend georganiseerde reis.

  • 9 01-08-16

    Robert Goedemans

    prachtige reis. erg leuk en leerzaam voor de kinderen ook

  • 10 01-08-16

    Jeroen Ordelman

    Super reis!

  • 9 24-07-16

    Hetty Van Der Kamp

    De reis was goed georganiseerd, het eten en de bedden waren goed en het gezelschap was prettig. Daarnaast waren de gamedrives een waar genot, de dagen vlogen om. Het bezoek aan de Maasai en de andere tribes was interessant. De zwembaden in de verschillende lodges waren heerlijk na een dag in de warmte en het stof. De mensen waren heel vriendelijk. Op Zanzibar nog diverse excursies gedaan.

  • 9 17-07-16

    Lucas Rijnders

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 17-07-16

    Caia Rijnders

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 17-07-16

    Wendy Coret

    Het was een onvergetelijke reis!

  • 9 17-07-16

    Jenny Coenen

    Goed uitgebalanceerd programma, lodges op adembenemende locaties. Fijn reisgezelschap en het hele gezin heeft een ervaring om nooit te vergeten gehad.

  • 10 21-07-15

    Yannick Spronk

    super gave reis veel mooie dieren en culturen gezien, zeker een aanrader!

  • 9 12-07-15

    Hein Dijkstra

    Mooie en goed georganiseerde rondreis met veel aandacht voor natuur en wild. Daarnaast zorgen de bezoeken aan verschillende lokale bevolkingsgroepen voor een goede aanvulling op deze reis.

  • 10 12-07-15

    André Luinstra

    De rondreis is een geweldige combinatie van comfort, en beleving. Je hebt door de goede organisatie en lodges, volledig de tijd om te genieten. De prachtige parken met overweldigende wild, natuur en hun afwisseling in landschap zijn adembenemend mooi. Ook het bezoek aan de vier stammen is een belangrijke aanvulling in de reis. Wat een prachtig land met mooie en lieve mensen !!!

  • 8 12-07-15

    Judith Lavalette

    Overweldigend!

  • 8 12-07-15

    Adeny Van Engel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-07-15

    Willem Stolk

    super geweldig

  • 9 12-07-15

    Fleur Stolk

    super leuk je gaat je niet vervelen

  • 9 12-07-15

    Eva Stolk

    super leuk een culture shock

  • 9 03-08-14

    Eveline Joore

    Deze reis is echt fantastisch. Je ziet de verschillen met ons rijke land meteen als je het vliegtuig uit stapt. De dieren zijn prachtig en als je helemaal stoffig thuis komt kun je in 90% van de gevallen gewoon warm douchen, dat heb je bij de tentenreis niet altijd. De luxe is zeker niet overbodig, want hoewel je de hele dag alleen maar zit, is de reis toch heel vermoeiend. Toch zul je blij en uitgerust naar huis gaan, want de bedden zijn prima en op Zanzibar kun je lekker aan het zwembad liggen en een paar dagen heerlijk niks doen.

  • 9 20-07-14

    Monique Van Zanten

    Het is een onvergetelijke verre reis met kinderen. We waren verrast hoe gastvrij de mensen in Tanzania zijn. Je wordt als toerist overal gewaardeerd. We hebben een fijne reisbegeleider gehad en een hele leuke groep. We hebben alles gezien wat we wilden zien. Het was ook goed vol te houden, waardoor je niet oververmoeid terugkomt van vakantie. De lodges waren geweldig, en het eten over het algemeen goed, hoewel het vlees vaak taai was. Het was niet geheel duidelijk dat de reisbegeleider ook meeging naar Zanzibar, waardoor we van tevoren zelfstandig al activiteiten met een andere organisatie hadden besproken. Ook op Zanzibar is het heel erg leuk om mee te doen aan een spice tour of te reizen naar een eiland en te snorkelen of een boottocht bij zonsondergang te maken. Het was In alle opzichten fantastisch!

Familiereis - Het beste van Tanzania

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

Familiereis Tanzania
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Comfort plus
Naar boven