< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.0 35 beoordelingen
  • 9 03-08-19

    Hele mooie reiservaring in Tanzania met een prima georganiseerde reis.

  • 9 03-08-19

    Ronald

    Geweldige rondreis waarbij iedere dag iets anders is te beleven. Goede combinatie van natuur en cultuur. Laatste dagen in Zanzibar waren heerlijk.

  • 9 03-08-19

    Sem

    Een super mooie reis met een leuke groep een goede begeleidster en aardige en goede chauffeurs. Verder hebben we ook de BIG 5 gezien en hele mooie lodges gekregen. Waarom en 9 en geen 10, omdat we 2 lodges hadden die niet goed waren denk aan een wc die verstopt zit, het eten dat niet lekker en koud was etc.

  • 9 03-08-19

    Saskia

    Fantastische reis! Prachtig land, aardige lieve mensen. Mooie natuur en heel veel wild gezien, zelfs de Big5. De meeste accomodaties waren top. En heerlijk bijkomen op Zanzibar. Een reis die ons altijd zal bijblijven; ook mede namens onze chauffeurs/gidsen, reisleidster en bovenal onze medereizigers. Het was SUPER!

  • 9 03-08-19

    Ton

    Een in alle opzichten geweldige reis! Perfecte combinatie van natuur/dieren en cultuur/bevolking. Zeer leuke/goede lodges en een geweldige reisleidster en fijne en deskundige chaufeurs/gidsen. Wij hadden ook een leuke groep die goed met elkaar klikte.

  • 10 03-08-19

    Luuk

    Fanatische reis, perfecte reisbegeleider en geweldige groep!

  • 9 21-07-18

    Michel

    Een fantastische en goed georganiseerde reis met een goede balans tussen natuur, cultuur en ontspanning. De reisbegeleiding was perfect maar ook de lokale gidsen / chauffeurs waren prettig en kundig. De accomodaties waren prima en lagen op mooie locaties.

  • 9 21-07-18

    Danique

    leuke safari's en gezellige groep

  • 9 21-07-18

    Petra

    Goede balans tussen safari, cultuur en ontspanning. Mooie, zeer comfortabele lodges op prachtige plekjes. Alles bij elkaar een fantastische reis, mede dankzij onze reisbegeleidster Ageeth.

  • 10 21-07-18

    Leo

    fantastische reis. Veel gezien en gedaan. Zeer goede opbouw. Alles perfect geregeld

  • 9 15-07-17

    Margaretha

    Goede en fijne reisleidster. Fijne chauffeurs in de jeeps. Veel gezien.

  • 9 15-07-17

    Lidia

    We hebben een prachtige reis gehad, veel indrukken en veel van het land gezien. Veel dieren gezien en mensen ontmoet en gesproken. Het was echt een avontuur, elke dag opnieuw. we hebben veel gehad aan de aanwezigheid en acties van Mariet. We hadden ons van te voren goed voorbereid (inlezen, documentaires gezien, experts gesproken etc). Tijdens de reis realiseerden we ons dat we geen idee hadden dat de reis zo zou zijn.

  • 8 15-07-17

    Wilhelmina

    heel veel dieren gezien, alles tot in de puntjes goed geregeld, rangers die met ons mee waren wisten veel te vertellen over de natuur, dieren en omgeving, mooie lodges.

  • 9 01-08-16

    Bert

    Prachtige en uitstekend georganiseerde reis.

  • 9 01-08-16

    Robert

    prachtige reis. erg leuk en leerzaam voor de kinderen ook

  • 10 01-08-16

    Jeroen

    Super reis!

  • 9 24-07-16

    Hetty

    De reis was goed georganiseerd, het eten en de bedden waren goed en het gezelschap was prettig. Daarnaast waren de gamedrives een waar genot, de dagen vlogen om. Het bezoek aan de Maasai en de andere tribes was interessant. De zwembaden in de verschillende lodges waren heerlijk na een dag in de warmte en het stof. De mensen waren heel vriendelijk. Op Zanzibar nog diverse excursies gedaan.

  • 9 17-07-16

    Lucas

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 17-07-16

    Caia

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 17-07-16

    Wendy

    Het was een onvergetelijke reis!

Familiereis Tanzania en Zanzibar Comfort-Plus

Niet boekbaar

Comfort-Plus
Naar boven
 

Webinar Familiereizen
Rondreizen met het gezin

Op woensdag 4 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze familiereizen. Wat kun je verwachten van de Webinar?  

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan   
  • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe familiereizen in ons aanbod 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen