< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 10,0
Vervoer 9,4
Overnachtingen 9,4
Reisroute 8,6
9.0 22 beoordelingen
  • 9 01-08-16

    Bert Jansen

    Prachtige en uitstekend georganiseerde reis.

  • 9 01-08-16

    Robert Goedemans

    prachtige reis. erg leuk en leerzaam voor de kinderen ook

  • 10 01-08-16

    Jeroen Ordelman

    Super reis!

  • 9 24-07-16

    Hetty Van Der Kamp

    De reis was goed georganiseerd, het eten en de bedden waren goed en het gezelschap was prettig. Daarnaast waren de gamedrives een waar genot, de dagen vlogen om. Het bezoek aan de Maasai en de andere tribes was interessant. De zwembaden in de verschillende lodges waren heerlijk na een dag in de warmte en het stof. De mensen waren heel vriendelijk. Op Zanzibar nog diverse excursies gedaan.

  • 9 17-07-16

    Lucas Rijnders

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 17-07-16

    Caia Rijnders

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 17-07-16

    Wendy Coret

    Het was een onvergetelijke reis!

  • 9 17-07-16

    Jenny Coenen

    Goed uitgebalanceerd programma, lodges op adembenemende locaties. Fijn reisgezelschap en het hele gezin heeft een ervaring om nooit te vergeten gehad.

  • 10 21-07-15

    Yannick Spronk

    super gave reis veel mooie dieren en culturen gezien, zeker een aanrader!

  • 9 12-07-15

    Hein Dijkstra

    Mooie en goed georganiseerde rondreis met veel aandacht voor natuur en wild. Daarnaast zorgen de bezoeken aan verschillende lokale bevolkingsgroepen voor een goede aanvulling op deze reis.

  • 10 12-07-15

    André Luinstra

    De rondreis is een geweldige combinatie van comfort, en beleving. Je hebt door de goede organisatie en lodges, volledig de tijd om te genieten. De prachtige parken met overweldigende wild, natuur en hun afwisseling in landschap zijn adembenemend mooi. Ook het bezoek aan de vier stammen is een belangrijke aanvulling in de reis. Wat een prachtig land met mooie en lieve mensen !!!

  • 8 12-07-15

    Judith Lavalette

    Overweldigend!

  • 8 12-07-15

    Adeny Van Engel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-07-15

    Willem Stolk

    super geweldig

  • 9 12-07-15

    Fleur Stolk

    super leuk je gaat je niet vervelen

  • 9 12-07-15

    Eva Stolk

    super leuk een culture shock

  • 9 03-08-14

    Eveline Joore

    Deze reis is echt fantastisch. Je ziet de verschillen met ons rijke land meteen als je het vliegtuig uit stapt. De dieren zijn prachtig en als je helemaal stoffig thuis komt kun je in 90% van de gevallen gewoon warm douchen, dat heb je bij de tentenreis niet altijd. De luxe is zeker niet overbodig, want hoewel je de hele dag alleen maar zit, is de reis toch heel vermoeiend. Toch zul je blij en uitgerust naar huis gaan, want de bedden zijn prima en op Zanzibar kun je lekker aan het zwembad liggen en een paar dagen heerlijk niks doen.

  • 9 20-07-14

    Monique Van Zanten

    Het is een onvergetelijke verre reis met kinderen. We waren verrast hoe gastvrij de mensen in Tanzania zijn. Je wordt als toerist overal gewaardeerd. We hebben een fijne reisbegeleider gehad en een hele leuke groep. We hebben alles gezien wat we wilden zien. Het was ook goed vol te houden, waardoor je niet oververmoeid terugkomt van vakantie. De lodges waren geweldig, en het eten over het algemeen goed, hoewel het vlees vaak taai was. Het was niet geheel duidelijk dat de reisbegeleider ook meeging naar Zanzibar, waardoor we van tevoren zelfstandig al activiteiten met een andere organisatie hadden besproken. Ook op Zanzibar is het heel erg leuk om mee te doen aan een spice tour of te reizen naar een eiland en te snorkelen of een boottocht bij zonsondergang te maken. Het was In alle opzichten fantastisch!

  • 9 21-07-13

    Yvonne Van Ballegooijen

    Een prachtige ervaring, de natuur is overweldigend, de dieren zijn adembenemend, de momenten van waarneming zijn optimaal door het vervoer middels jeeps, de ervaren plaatselijke reisleider en chauffeurs, met verblijven in comfortabele lodges, vaak met een indrukwekkend uitzicht, met een goede afsluiting op Zanzibar, welk verblijf voor deze comfort familiereis, wat mij betreft, in verhouding tot de hele reis wel korter en luxer mag zijn.

  • 8 16-08-12

    Tom Prein

    Ik vond het wel een leuke reis omdat we vaak leuke zwembaden hadden. En omdat er leuke andere mensen bij waren. En natuurlijk omdat we leuke dieren hadden gezien.

Familiereis - Het beste van Tanzania

Safari de luxe

image
15 dagen vanaf € 3.998
Comfort plus
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!