< Terug naar resultaten

Familiereis Tanzania 6-10 jaar

Op zoek naar olifanten en leeuwen

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Tanzania

Route daagse familiereis Tanzania 6-10 jaar

Tijdens je reis door Tanzania ga je op safari in twee van de meest wildrijke parken van Tanzania: de beroemde Ngorongoro krater en het Tarangire Park. Vanuit je lodge in Tarangire kijk je uit op de drinkplaats van de olifanten; met een beetje geluk zie je er tientallen tegelijk! Vrijwel zeker kom je er ook giraffen, zebra’s en gnoes tegen. Je ontmoet zeker de Masaai stam. We besluiten de reis op het specerijeneiland Zanzibar.

Deze gezinsreis door Tanzania is bijzonder afwisselend, maar ook intensief! Je moet vaak vroeg op en er zijn een paar lange reisdagen. Je krijgt er echter een pure Afrika beleving voor met safari's en overnachtingen tussen het wild! Tijdens deze Tanzania reis overnachten we in sfeervolle accommodaties. Er wordt niet gekampeerd.
Op sommige locaties is er een zwembad waar je bij kunt komen van de intensieve reisdagen.We reizen in een safarivoertuig voorzien van een keuken- en kampeeruitrusting. Van Arusha naar Zanzibar maken we een binnenlandse vlucht. Bijzondere overnachting - Rhotia Valley Aan de rand van het Ngorongoro reservaat slapen we in Rhotia Valley tenten lodge met prachtig uitzicht. Een belangrijk deel van de opbrengsten van de lodge gaat naar het nabijgelegen kinderhuis. Hier wonen kinderen die geen ouders meer hebben, of waarbij de ouders niet voor hen kunnen zorgen. Met je bezoek aan deze lodge draag je bij aan de verbetering van de levensstandaard van kansarme kinderen in Tanzania.
www.rhotiavalley.nl Bananen- en koffieplantages Mto wa Mbu wordt omgeven door bananenplantages en rijstvelden. In dit dorp is het mogelijk een wandeling te maken, het lokale bananenbier te proeven en te lunchen bij mensen thuis. Je kunt er ook voor kiezen om per fiets de omgeving verkennen. In het vruchtbare gebied aan de voet van de Kilimanjaro maak je een prachtige wandeling en zie je hoe koffie wordt verbouwd. Olifanten en baobabs in Tarangire National Park De vele baobab-bomen in het heuvelachtige Tarangire park lijken wel reuzen. Het landschap is er zeer bijzonder. Vrijwel zeker kom je er een van de vele groepen olifanten tegen. En als je goed kijkt spot je met een beetje geluk giraffes, gnoes of zebra's! Exotisch Zanzibar Vanuit Arusha vlieg je rechtstreeks naar het specerijeneiland Zanzibar. Dit eiland, met een geheel andere cultuur dan de rest van Tanzania, heeft alles in huis om je reis op een ontspannen manier af te laten sluiten.

Familiereis Tanzania 6-10 jaar

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een droomreis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!