< Terug naar resultaten

Familiereis Tanzania 6-10 jaar

Op zoek naar olifanten en leeuwen

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Tanzania

Route daagse familiereis Tanzania 6-10 jaar

Tijdens je reis door Tanzania ga je op safari in twee van de meest wildrijke parken van Tanzania: de beroemde Ngorongoro krater en het Tarangire Park. Vanuit je lodge in Tarangire kijk je uit op de drinkplaats van de olifanten; met een beetje geluk zie je er tientallen tegelijk! Vrijwel zeker kom je er ook giraffen, zebra’s en gnoes tegen. Je ontmoet zeker de Masaai stam. We besluiten de reis op het specerijeneiland Zanzibar.

Deze gezinsreis door Tanzania is bijzonder afwisselend, maar ook intensief! Je moet vaak vroeg op en er zijn een paar lange reisdagen. Je krijgt er echter een pure Afrika beleving voor met safari's en overnachtingen tussen het wild! Tijdens deze Tanzania reis overnachten we in sfeervolle accommodaties. Er wordt niet gekampeerd.
Op sommige locaties is er een zwembad waar je bij kunt komen van de intensieve reisdagen.We reizen in een safarivoertuig voorzien van een keuken- en kampeeruitrusting. Van Arusha naar Zanzibar maken we een binnenlandse vlucht. Bijzondere overnachting - Rhotia Valley Aan de rand van het Ngorongoro reservaat slapen we in Rhotia Valley tenten lodge met prachtig uitzicht. Een belangrijk deel van de opbrengsten van de lodge gaat naar het nabijgelegen kinderhuis. Hier wonen kinderen die geen ouders meer hebben, of waarbij de ouders niet voor hen kunnen zorgen. Met je bezoek aan deze lodge draag je bij aan de verbetering van de levensstandaard van kansarme kinderen in Tanzania.
www.rhotiavalley.nl Bananen- en koffieplantages Mto wa Mbu wordt omgeven door bananenplantages en rijstvelden. In dit dorp is het mogelijk een wandeling te maken, het lokale bananenbier te proeven en te lunchen bij mensen thuis. Je kunt er ook voor kiezen om per fiets de omgeving verkennen. In het vruchtbare gebied aan de voet van de Kilimanjaro maak je een prachtige wandeling en zie je hoe koffie wordt verbouwd. Olifanten en baobabs in Tarangire National Park De vele baobab-bomen in het heuvelachtige Tarangire park lijken wel reuzen. Het landschap is er zeer bijzonder. Vrijwel zeker kom je er een van de vele groepen olifanten tegen. En als je goed kijkt spot je met een beetje geluk giraffes, gnoes of zebra's! Exotisch Zanzibar Vanuit Arusha vlieg je rechtstreeks naar het specerijeneiland Zanzibar. Dit eiland, met een geheel andere cultuur dan de rest van Tanzania, heeft alles in huis om je reis op een ontspannen manier af te laten sluiten.

Familiereis Tanzania 6-10 jaar

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

 • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
 • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.