< Terug naar resultaten

Familiereis Tanzania 4-10 jaar

Op zoek naar olifanten en leeuwen

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Tanzania

Route daagse familiereis Tanzania 4-10 jaar

Tijdens je reis door Tanzania ga je op safari in twee van de meest wildrijke parken van Tanzania: de beroemde Ngorongoro krater en het Tarangire Park. Vanuit je lodge in Tarangire kijk je uit op de drinkplaats van de olifanten; met een beetje geluk zie je er tientallen tegelijk! Vrijwel zeker kom je er ook giraffen, zebra’s en gnoes tegen. Je ontmoet zeker de Masaai stam. We besluiten de reis op het specerijeneiland Zanzibar.

Bijzondere overnachting - Rhotia Valley Aan de rand van het Ngorongoro reservaat slapen we in Rhotia Valley tenten lodge met prachtig uitzicht. Een belangrijk deel van de opbrengsten van de lodge gaat naar het nabijgelegen kinderhuis. Hier wonen kinderen die geen ouders meer hebben, of waarbij de ouders niet voor hen kunnen zorgen. Met je bezoek aan deze lodge draag je bij aan de verbetering van de levensstandaard van kansarme kinderen in Tanzania.
www.rhotiavalley.nl Bananen- en koffieplantages Mto wa Mbu wordt omgeven door bananenplantages en rijstvelden. In dit dorp is het mogelijk een wandeling te maken, het lokale bananenbier te proeven en te lunchen bij mensen thuis. Je kunt er ook voor kiezen om per fiets de omgeving verkennen. In het vruchtbare gebied aan de voet van de Kilimanjaro maak je een prachtige wandeling en zie je hoe koffie wordt verbouwd. Olifanten en baobabs in Tarangire National Park De vele baobab-bomen in het heuvelachtige Tarangire park lijken wel reuzen. Het landschap is er zeer bijzonder. Vrijwel zeker kom je er een van de vele groepen olifanten tegen. En als je goed kijkt spot je met een beetje geluk giraffes, gnoes of zebra's! Exotisch Zanzibar Vanuit Arusha vlieg je rechtstreeks naar het specerijeneiland Zanzibar. Dit eiland, met een geheel andere cultuur dan de rest van Tanzania, heeft alles in huis om je reis op een ontspannen manier af te laten sluiten.

Familiereis Tanzania 4-10 jaar

Niet boekbaar

Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

 • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
 • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.