< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,8
Vervoer 8,3
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,3
8.1 10 beoordelingen
  • 9 18-07-14

    Matt Van Der Poel

    Een prachtige ervaring door een uitstekend samengestelde route met veel en afwisselend wild, schitterende landschappen en een ontzettend vriendelijke bevolking. Echt een topreis!

  • 7 18-07-14

    Angela Netten

    Mooie familiereis door het groene en vriendelijke Uganda. We hebben heel veel wild gezien: neushoorns, leeuwen (ook in bomen!), buffels, olifanten, nijlpaarden, chimpansees en natuurlijk de gorilla's. Het reizen met een groep pubers was een groot succes! Jammer dat de reisdagen vaak (te) lang waren, en de kwaliteit van de kampeermaterialen niet altijd voldoende.

  • 7 18-07-14

    Yolande Asselbergs

    Fantastische familievakantie, kampeeraccomodaties en kampeeruitrusting moeten beter anders 8 of 9 gegeven.

  • 8 18-07-14

    Sigrid De Jongh

    Hele intensieve en bijzondere reis! Een prachtig land met heel veel mooie en vooral arme kindjes en waanzinnige natuur. Chimps en gorilla op een paar meter afstand. Indrukwekkend!

  • 9 22-08-13

    Sofie Ten Have

    Deze reis door Oeganda is heel erg indrukwekkend. De kinderen zwaaien overal naar je en je krijgt van vrijwel iedereen een glimlach - en dat terwijl ze zelf in grote armoe leven. Ik geloof niet dat ik ooit nog een druppel water kan verspillen.

  • 7 02-08-13

    Ap Van Der Graaf

    Prachtige familiereis, prachtig land, mooie dingen en dieren gezien. Zeker de moeite waard, en weer totaal anders dan Kenia, Zuid Afrika, Namibie, etc. Deze reis vraagt wel redelijke fitheid en acceptatie van matige tot slechte accomodatie. Als het vervoer, chauffers en kampeer materiaal beter zouden zijn geweest, zou ik i.p.v een 7 een 8 of 9 aan deze reis gegeven hebben.

  • 8 02-08-13

    Hermi Spek

    Oeganda is een prachtig land met een hele mooie natuur. Een absoluut hoogtepunt was de ontmoeting met de gorilla's, maar daarnaast is er nog heel veel ander wild en natuurschoon te bewonderen. Nog geen hordes toeristen. Er wordt wel veel gekampeerd tijdens deze reis en de sanitaire voorzieningen zijn niet altijd even goed. Toch denken we met heel veel plezier terug aan deze familiereis.

  • 8 14-07-10

    Anne Vermeulen

    Wij hebben een geweldige reis gemaakt naar Uganda. Mede door de ongelooflijk aardige bevolking, de fantastische lokale reisbegeleider,de goeie chauffeurs, de leuke groep,en het zeer afwisselende reisprogramma is onze reis een succes geworden.

  • 9 14-07-10

    Ingrid Kat

    Prima.

  • 9 18-12-09

    Gwendolyn Eijkelboom

    Bijzondere reis in een prachtig land met zeer vriendelijke mensen en overweldigende landschappen. Een goede begeleiding en aardige groep maakten het compleet.

Familiereis Uganda

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!