< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De accommodaties die we tijdens deze reis gebruiken zijn met zorg uitgezocht en speciaal geschikt voor families met kinderen. We hebben ervoor gekozen te overnachten in hotels, guesthouses en bungalows/chalets, waar mogelijk met eigen voorzieningen. Op enkele plaatsen zullen we echter gebruik maken van accommodatie met gedeelde faciliteiten. Nabij de luchthaven in Johannesburg slapen we in een comfortabele accommodatie. In Kruger Nationaal Park, St.Lucia/Hluhluwe en Ithala Nationaal Park verblijf je in redelijk luxe chalets/bungalows. In Mlilwane/Hlane en St. Lucia/Hluhluwe slapen we in vier- tot achtpersoonshuisjes met gedeeld sanitair. Deze nachten is er geen elektriciteit in de huisjes. Dichtbij de Blyde River Canyon (Graskop) slapen we in een comfortabel hotel. In St.Lucia, Ithala, Graskop, Johannesburg, Kaapstad en in Kruger is een zwembad. 
Reis je met z’n tweeën of drieën dan deel je de kamer. Boek je met meer dan drie personen, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen. We willen je er op wijzen dat een driepersoonskamer vaak inhoudt dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer gezet wordt. Wil je dit liever niet dan raden we je aan om een eenpersoonskamer te boeken. Er wordt tijdens deze reis niet gekampeerd.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Omdat de wegen in Zuid-Afrika en Swaziland van goede kwaliteit zijn, is het niet nodig om per truck te reizen, dit zou alleen maar onnodig lange reisdagen opleveren. Tijdens de hele reis hebben we de beschikking over een eigen bus. Hiermee rijden we ook het Krugerpark om wilde dieren te zien. De facultatieve "nightdrive" in het Kruger Nationaal Park wordt met een open voertuig gemaakt. In Kaapstad staat er geen vervoer meer tot onze beschikking.

Familiereis Zuid-Afrika 4-10 jaar

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar: Jordanië, Israël & Vietnam

Van woestijnovernachtingen in het Midden-Oosten tot aan bruisende steden in Vietnam. In het Webinar op donderdag 21 januari nemen reisexpert Ethan-Rory en Product manager Nynke jullie alvast mee op reis door deze bijzondere bestemmingen.

Het programma:

  • 19:00 -  Jordanië, Israël
  • 19:45 - Vietnam