< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 66 beoordelingen
  • 9 02-08-19

    Linda

    De reis naar Zuid Afrika was top. Heel veel gezien en gedaan in slechts 2 weken tijd. De route was goed uitgedacht (hoogtepunt (kruger park) op het einde. Goede accomodaties, reisgezelschap was niet te groot, en een reisleider (Paul) die heel veel van het land wist en haar geschiedenis, zonder ons te overvoeren met allerlei details, en door een goede planning, de drukte vaak net voor was.

  • 9 12-07-19

    Johannes

    Het was een prachtige reis. De begeleid was ook geweldig.

  • 9 10-08-18

    Erik

    Prima mix tussen cultuur en natuur onder begeleiding van een uitstekende gids met verblijf in zeer goede lodges. Het was een aaneenschakeling van hoogtepunten. Daarbij kwam dat alles perfect was geregeld. We hadden niet verwacht dat het concept van familiereizen ons zo goed zou bevallen. We zouden daar zo weer voor kiezen.

  • 9 03-08-18

    Janine

    Ontzettend mooie, leuke en goed georganiseerde reis. Onze enthousiaste gids Paul deed zijn stinkende best om het iedereen naar de zin te maken, maar ook weer veilig thuis af te kunnen zetten. Accommodaties waren allemaal prima met enkele uitschieters naar zeer luxe en erg mooi.

  • 9 03-08-18

    Harry

    Erg leuke, leerzame en indrukwekkende reis. Veel dingen gezien en dankzij de gids ook veel te weten gekomen over de Zuid Afrikaanse cultuur en politiek.

  • 9 20-07-18

    Annemieke

    De reis was fantastisch. Het was onze eerste keer met een groepsreis en dus ook met Sawadee, dus we wisten niet goed wat we konden verwachten. De groep was gezellig, niet te groot. De bus was erg comfortabel en de chauffeur reed goed en rustig. De gids was aardig, alleen verliep de communicatie in het Zuid-Afrikaans soms (zeker in het begin) wat lastig. Voor de gids was het zijn eerste Sawadee reis en dat gaf wat strubbelingen over de fooienpot. Hij vroeg iedereen aan het begin van de reis veel geld voor de fooienpot maar het was totaal niet duidelijk waar dat aan besteed zou worden. Uiteindelijk is het een lager bedrag geworden maar nog steeds best veel geld dat aan fooien is uitgegeven, een beetje onduidelijk. Daar mag Sawadee beter over communiceren.

  • 8 20-07-18

    Eric

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 20-07-18

    Marieke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-04-18

    Ingrid

    Het was een fantastische reis! We hadden een super chauffeur en gids die ons overal bracht en mooie verhalen vertelde

  • 8 28-04-18

    Tamara

    Alles was tot in de puntjes geregeld. En een heel divers aanbod.

  • 8 15-08-17

    Noah

    de reis was fantastisch. we hebben heel vele gezien en mooie belevenissen gehad. Dit hadden we zonder de organisatie van sawadee nooit zelf kunnen bereizen in 2 weken tijd.

  • 9 15-08-17

    Wouter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 15-08-17

    Helen

    Veel afwisseling, prachtig

  • 8 04-08-17

    Wim

    Mooi land, veel te zien, vooral wildspotten is geweldig. Wat betreft het rekening houden met kinderen kan het beter. Tevens is Swaziland geen echte toevoeging

  • 8 04-08-17

    Lizzy

    ik vond het een hele leuke en bijzondere reis. Vooral de accomodaties waren groot pluspunt vind ik persoonlijk. alleen ik vond ik dat de gids mij en de andere kinderen er iets meer bij had mogen betrekken. Maar verderrest top dus!

  • 8 04-08-17

    Mariska

    Een prachtige reis. Heel veel mooie natuur, afwisselend ook. Veel verschillende dieren gezien. Heel gezellig met de groep. Swaziland was wel erg veel kilometers rijden en de lodge zat ver van nationaal parken af. Deze reis is zeker aan te raden!.

  • 8 04-08-17

    Mark

    Genoten van de natuur en zijn vergezichten, het lekkere eten, de reisgenoten, de gids en de chauffeur. En vooral dat de kinderen het goed met elkaar konden vinden. Maar ook zeker van de mooie maar ook comfortabele lodges met zijn vergezichten.

  • 7 04-08-17

    Anja

    Weer een nieuwe fantastische reiservaring, ondanks dat het voor onze gids de eerste familiereis was toch een tijd gehad die ik niet had willen missen. Doordat de kinderen het onderling goed konden vinden hadden wij als ouders het ook naar de zin. Wel af en toe behoefte aan van rust, maar je bent nu hier dus je gaat met de groep mee. Was wel op eigen keuze, misschien Swaziland schrappen dit had voor mij weinig meer waarde. En een dag langer in St. Lucia.

  • 8 04-08-17

    Tania

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 29-07-17

    Hans

    Er is geen omschrijving ingevuld

Familiereis Zuid-Afrika en Swaziland Comfort-Plus

Niet boekbaar

Comfort-Plus
Naar boven