< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Tijdens de reis overnachten we meestal in redelijk comfortabele hotels, die vrijwel altijd centraal gelegen zijn. In alle hotels hebben we tweepersoonskamers met meestal een eigen badkamer. Houd er rekening mee dat de stroomvoorziening in Ladakh niet optimaal is, de elektriciteit valt regelmatig uit. Ook is er niet altijd warm water. Tijdens de looptocht overnachten we in tenten, op twee plaatsen is het ook mogelijk (indien plaats beschikbaar) om in een eenvoudig guesthouse te overnachten. Indien je dit wilt kun je de reisbegeleiding vragen dit ter plekke te regelen (kosten voor eigen rekening).
Reis je met z’n tweeën of drieën dan deel je een kamer of tent. Boek je met meer dan drie personen, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken.  We kunnen dit echter niet garanderen. We willen je er op wijzen dat een driepersoonskamer vaak inhoudt dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer gezet wordt. Wil je dit liever niet dan raden we je aan om een eenpersoonskamer te boeken. In Keylong en Sarchu is een eenpersoonskamer/tent niet mogelijk.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Van Delhi naar Dharamsala reizen we met de nachttrein. We reizen tweede klasse in coupés met airconditioning en twee of drie uitklapbare bedden boven elkaar. Tijdens de rit van Dharamsala naar Manali en tijdens de tocht van Manali naar Leh beschikken we over een eigen bus. Hierdoor kunnen we onderweg stoppen waar we willen. In Ladakh maken we ook gebruik van een bus, deze begeleidt ons ook tijdens de looptocht en vervoert onze bagage.

Familiereis Ladakh

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven