< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 7,7
Overnachtingen 7,3
Reisroute 7,9
8.4 36 beoordelingen
  • 8 25-07-16

    Jolanda Peelen

    Mooie gevarieerde reis door een niet toeristisch en authentiek Sumatra, met als afsluiting een paar dagen Maleisië. Veel gezien en ondernomen, van rijstvelden, vulkanen, het paradijselijk Tobameer, jungle en wilde dieren, vriendelijke mensen, lekker eten. Het meer toeristische eiland Langkawi was wel even wennen, maar had ook van alles te bieden. De stad Georgetowm was leuk om te ervaren, een smeltkroes van hele diverse culturen. Dit alles onder begeleiding van een kundige en enthousiaste gids.

  • 8 25-07-16

    Elisabeth Wolbers

    Een fantastische reis vooral het Sumatra deel, Maleisie viel tegen.

  • 8 25-07-16

    Annelen Van Schaardenburgh

    Mooie reis door Sumatra, waarbij je kennis maakt met verschillende bevolkingsgroepen. De nadruk ligt op de natuur. Toch hebben de verschillende bevolkingsgroepen en manieren van leven, dicht bij de natuur, de meeste indruk gemaakt.

  • 8 25-07-16

    Jamila Tahiri

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-07-16

    Maxine Valeri

    Het was een fantastische reis, erg leuke aangename groep, professionele en ervaren reisleider kortom erg geslaagd.

  • 8 27-07-15

    Ruud Stam

    Een prachtige groepsreis naar Java en Bali waarin we veel gezien hebben en gedaan. Het voelt wel alsof we wel 6 weken weg zijn geweest ipv 3.

  • 8 27-07-15

    Eric Van Den Berg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-07-15

    Margriet Van Engen

    We zijn tijdens de rondreis door Java en Bali veel te weten gekomen over Sumatra en ondergedompeld in de cultuur. Het was fijn om in Padang te beginnen en het tropisch regenwoud aan het einde van de reis aan te doen. Het was een totaalbeleving, de mensen,het verkeer, de winkeltjes, het eten, de kleuren en de geuren kortom geweldig! Het programma is afwisselend en dankzij onze geweldige gids Zufnal was er ook veel aandacht voor spontane acires zoals bijv. het bijwonen van een begrafenisfeest.

  • 9 18-07-15

    Jan Tromp

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-07-15

    Emmy Bruin

    Prachtige rondreis door Sumatra.

  • 9 18-07-15

    Annelies Den Otter

    Een heel afwisselende en gevarieerde reis waarin we veel van Sumatra hebben gezien. Zowel van de bevolking als van de natuur. Dit was wel te danken aan onze supergids Zufnal.

  • 8 18-07-15

    Marieke Hooftman

    Avontuur, natuur, dieren, lokale bevolking en nieuwe ervaringen

  • 8 18-07-15

    Amber Angenent

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-07-15

    Jorn Angenent

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-08-14

    Iris Nijsten

    Leuke reis maar sommige dingen had ik me anders voorgesteld. Het idee om met leeftijdgenoten op reis te gaan is heel leuk.

  • 9 04-08-14

    Sven Laurens

    Heel veel gezien en beleefd. Veel gelachen met elkaar.

  • 8 21-07-14

    Ruud Nijsten

    Variërende vakantie met veel natuur en mooie vergezichten. Leuke activiteiten zoals school bezoek, rijst oogsten, olifanten wassen en jungle trekking. Goede en hele slechte accommodaties. Onderweg is er veel te zien, maar je reist vrij langzaam i.v.m. de soms zeer drukke en ook slechte wegen. Uitrusten in Lankawi was super na ruim 2 weken Sumatra.

  • 9 14-07-14

    Jolanda Van Den Akker

    Een enorme ervaring, wat een prachtige reis! Heel leuk om dit met andere puber gezinnen te doen. De kinderen ondernemen samen veel, van zwemmen in beken tot jungle tochten! Zo'n reis vergeet je nooit meer! De lieve Indonesische mensen wat zijn ze gastvrij en willen alles met je delen! We willen zo weer terug!

  • 9 14-07-14

    Ruud Laurens

    Prachtig, onvergetelijk, leerzaam. Mooie balans tussen programma en vrije tijd. Geweldig opgezette reis met kinderen met een unieke reisleider. Absolute aanrader voor gezinnen.

  • 10 14-07-14

    Eva Gosman

    Ik vond dat de familievakantie een goede balans had tussen reizen, dingen zien, fantastische ervaringen op doen, rust nemen, eigen dingen kunnen ondernemen, gezelligheid, sportiviteit. We hebben gezamenlijk een geweldige ervaring op gedaan met vooral Sumatra, waar we echt veel gezien en gedaan hebben. Ik had niet verwacht dat de accomodaties zo luxe zouden zijn. De enorme ervaring en enthousiasme van de reisbegeleider en de lokale gidsen was buitengewoon en erg fijn. Zelf georganiseerd zouden we nooit zoveel gedaan, gezien en meegemaakt hebben als nu.

Familiereis Sumatra en Maleisië

Boekbaar vanaf 15-10-2016.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!