< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,2
8.4 12 beoordelingen
  • 8 21-07-17

    Rachel Lim

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-07-17

    Wilko Iedema

    Een goede gids maakt de reis tot een boeiende en onvergetelijke ervaring. Wij zijn Willem dan ook zeer dankbaar voor zijn betrokken professionaliteit, zijn doorleefde kennis van de plekken waar we geweest zijn, en zijn humor en flexibiliteit. Arigato Willem- san, petje af. Japan, zijn mensen en haar cultuur hebben we als ervaren als heel toegankelijk, veilig, gastvrij, bijzonder, schoon en verrassend veelzijdig. Van de overweldigende drukte van Tokyo tot de rust en de traagheid van Koyasan. Bijzonder om mee te maken, dat de neuzen van het Japanse volk de zelfde kant op staan, waardoor de grootste drukte toch zonder stress is, iedereen ruimt zijn rommel op, er worden geen fooien geaccepteerd ( dus geen ongewenste hebberigheid ). Kortom, smaakt naar meer. De reis heeft een diepe indruk gemaakt.

  • 9 21-07-17

    Luc Reiff

    Hoewel ik delen van van het programma leuker vond dan andere, is het geheel perfect afwisselend en mooi van opbouw. De meer dan perfecte reisbegeleiding van Willem kwam daar nog bovenop!

  • 9 22-07-16

    Caroline De Vos

    Een ontzettend leuke reis met veel afwisseling en veel vrijheid. Japan is een super relaxed land om te reizen; goed openbaar vervoer, overal lekker eten, goede hotels en heel veel interessante dingen om te zien.

  • 7 22-07-16

    Anita Kerkhoff

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-07-16

    Frans Wouters

    Was een mooi programma met vele verschillende facetten van Japan.

  • 8 22-07-16

    Neesa Van Der Horst

    De reis was goed georganiseerd en leuk.

  • 8 22-07-16

    Hava Yildirim

    Er is genoeg vrijheid om zelf dingen te ondernemen. Ook bood onze reisleider ook de mogelijkheid om samen excursies te doen.

  • 9 22-07-16

    Henk-Jan Schonewille

    Goed programma Deskundige en betrokken reisbegeleider

  • 8 22-07-16

    Cees Beugelaar

    Goed verzorgd en geregeld door de reisleiding.

  • 8 22-07-16

    Max David

    Voor iemand die niet bekend is met Japan, is deze reis uitstekend geschikt als kennismaking. Het vrijblijvend karakter biedt ook de mogelijkheden tot zelfontdekking.

  • 9 22-07-16

    Marian Van Ark

    De familiereis naar Japan is een intensieve kennismaking met het Japan van toen en nu. Een mooie mix van zelf ontdekken en meedoen aan excursies en de luxe van geen zorgen over vervoer en overnachtingen.

Familiereis Japan

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

Familiereis Japan
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!