< Terug naar resultaten

Familiereis Laos

Terug in de tijd

Waarom deze reis?

 • Zeer afwisselende route met prachtige natuur en veel contact met de Laotianen
 • Veel vrijheid om er met het eigen gezin op uit te trekken
 • Ontspannen einde aan een tropisch strand, waar je perfect kunt snorkelen
 • Wandeling langs kleurrijke bergstammen in het noorden van Laos
 • Een reis voor ouders met kinderen vanaf 8 jaar, 12 jaar en 16 jaar

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Laos

Route daagse familiereis Laos

Dit is een spannende en actieve rondreis voor families naar Laos. We reizen door één van de meest ongerepte landen van Azië, Laos. In Laos is het dagelijkse leven vreedzaam en ongehaast. Tijdens de reis wandelen we door afgelegen dorpen en ontmoeten de vriendelijke Laotiaanse bevolking. Doordat we één nacht bij de mensen thuis slapen, leren we de Akha bevolking van Noord Laos op een zeer bijzondere manier kennen. De activiteiten tijdens de reis zijn divers, mountainbiken, kajakken of tuben. Je komt zintuigen te kort tijdens een Laotiaanse kookcursus. Letterlijk en figuurlijk proef je wat dit land je te bieden heeft. De indrukken van deze veelzijdige reis, laten we bezinken op het paradijselijke strand Koh Chang. Op dit eiland kun je snorkelen, duiken of lekker luieren onder de palmbomen op het strand.

Dit is een actieve, zeer afwisselende maar ook ontspannen gezinsreis naar Laos met verschillende optionele wandel- of fietstochten en veel individuele vrijheid.In comfortabele hotels in tweepersoonskamers met eigen badkamer. Vaak met airconditioning en een paar keer met een zwembad. Eén keer slaap je bij de mensen thuis. We reizen met een privé bus en nemen een aantal keren de boot. We besparen reistijd met twee binnenlandse vluchten van Bangkok naar Chiang Rai en van Vientiane naar Bangkok. De mensen van Laos In Luang Nam Tha kun je een fietstocht maken en zo het Laotiaanse landschap in je opnemen. Onderweg stop je bij een zijdekwekerij en leer je hoe katoen verwerkt wordt tot bijvoorbeeld je eigen spijkerbroek. Je luncht bij mensen thuis, zodat je nog meer leert over de mensen van Laos. Nog leuker is onze 'homestay' bij de Akha-stam. We slapen één nacht in het dorp, waar we voor heel wat opschudding zullen zorgen. De Akha verwelkomen hun buitenlandse gasten altijd met open armen. Koningsstad Luang Prabang, olifanten en grotten Luang Prabang is een aangename historische koningsstad die je hart weet te stelen. Hier vind je indrukwekkende tempels en prachtige historische overblijfselen. Onderweg naar deze stad varen we per boot langs de Pac Ou grotten waar in allerlei nissen en spelonken duizenden Boeddhabeelden staan. Vanuit Luang Prabang brengen we een bezoek aan een olifantenkamp. Als je wil mag je een ritje maken op de rug van de majestueuze dieren die hier verzorgt worden. De tropische stranden van Koh Chang Op het tropische eiland Koh Chang in de Golf van Thailand eindigen we de reis. Hier heb je alle tijd om de indrukken van de dagen in Laos nog eens de revue te laten passeren. Maar ook om je over te geven aan strandvertier zoals zwemmen, kajakken, snorkelen en duiken.

Familiereis Laos

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven