< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 7,8
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,1
8.5 82 beoordelingen
  • 7 28-07-18

    Irma Rutten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-07-18

    Eric Kolle

    Mooie natuur en nog niet al te toeristisch. Geweldig mooi avontuur.

  • 10 21-07-18

    Cato Crommelin

    Ik vond de reis heel avontuurlijk en ontzettend leuk. We hadden een gezellige groep en hebben ontzettend veel dieren gezien bijvoorbeeld wilde orang oetan's en olifanten ik zal de reis nooit meer vergeten. Gr Cato

  • 8 21-07-18

    Marie-Jose Van De Lockant

    We hebben een fantastische reis gehad. We hebben veel gedaan en gezien en dit als geweldig ervaren De reis is mede een succes door de reisleider Jeffrey zijn kennis over het land , zijn enorme enthousiasme een enorme betrokkenheid bij de groep. Hij verdient een dikke vette 10. Het is een prachtig land met veel natuur en dieren.

  • 8 21-07-18

    Marjanne Beijen

    Geweldige mooie natuur, heel veel bijzondere dieren. Prachtige wandelingen, pittig eten en lieve mensen. Borneo is prachtig en heel afwisselend! Onze geweldige gids Jeffrey heeft ons met allerlei mensen en soorten eten kennis laten maken en was altijd in voor een activiteit van nachtwandelingen tot volleyballen op het strand. Wat hebben we genoten.

  • 9 21-07-18

    Ig Leenaers E/V Crommelin

    Een zeer gezellige groep met een top gids (Jeffrey). Een mooie afwisselende reis. Wildlife zo dichtbij, zelfs badende olifanten. Absoluut een aanrader

  • 10 22-07-17

    Jessica Eelhart

    Dit was een fantastische reis. Prachtige natuur, afwisselend programma, erg lekker eten en gezellige mensen. Het overtrof onze verwachtingen.

  • 10 22-07-17

    Marit Valent

    De reis was echt geweldig, ik heb veel dingen meegemaakt en ik zou deze vakantie echt aan iedereen aanraden.

  • 9 22-07-17

    Wilma Adriaanse

    De mooiste reis die ik ooit gemaakt heb! Een klein gezelschap, een fantastische reisleider en een prachtig land. Alles wat ik hoopte en meer...! Mooie natuur, geweldige locale gidsen die ons wegwijs maakten in het tropisch regenwoud, aardige mensen, mooie slaapplekken en schitterende excursies.

  • 9 22-07-17

    Rob De Bakker

    1 woord: droomreis. Reizen en accomodaties goed geregeld, goede activiteiten, goed tempo en zeer belangrijk: een bijzonder goede, prettige, flexibele en communicatieve reisbegeleider (Kimo) met goede suggesties, open voor improvisatie en met als toetje hele leuke vlogs die de herinnering aan de reis nog levendiger houden. We denken niet dat dit makkelijk te toppen is, maar het smaakt zeker naar meer!

  • 9 22-07-17

    Luuk De Bakker

    Ik vond de reis ontzettend gaaf! Wij hadden vet mooie resorts, leuke activiteiten en vooral een toffe reisleider. Heel goed in elkaar gezet, en we hebben eigenlijk geen problemen gehad op deze reis. De jungle was betoverend, met veel dieren, geuren en geluiden ;)

  • 9 22-07-17

    Nina De Bakker

    Ik vond het een hele gave reis omdat we leuke dingen gedaan hebben en we zijn naar hele gave plekken geweest

  • 10 22-07-17

    Eric Valent

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-16

    Cindy Van Leeuwen

    Het was een mooie reis, het fijne vond ik de hoeveelheid vrije tijd die je met je eigen gezin kon invullen. Vond overigens de vrije tijd niet altijd handig ingepland.

  • 7 23-07-16

    Cees Van Den Hout

    Omschrijving reis tov werkelijkheid en wat je zelf (natuurlijk) bedenkt verschillen soms enorm.

  • 8 23-07-16

    Jan De Boeck

    Het was een zeer intensieve natuurreis, met een aangename groep gezinnen. Vooral de kinderen hadden veel aan elkaars gezelschap.

  • 9 16-07-16

    Erwin Van Der Ploeg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-07-16

    Tygho Van Der Ploeg

    Het was een heel leuke vakantie, maar sommige huisjes waren wat smerig en zat er schimmel.

  • 7 16-07-16

    Frank Berg

    Mooie reis, schitterende natuur, lieve mensen. Relatief veel reisdagen/tijd en sommige locaties erg (te) basic!

  • 7 16-07-16

    Dion Zoontjens

    Een goede, gezellige en mooie reis. Ik had tov de prijs wel meer off-the-beaten track tours verwacht. Nu was het een aaneenrijging van bestaand (lokaal eenvoudig te boeken) tours. Ik had van Sawadee in deze meer verwacht. Dit had ik bij wijze van spreken ook zelf kunnen organiseren. Ook tav enkele overnachtingslocaties (er zijn in Maleisië voor een redelijke prijs hele goede locaties te vinden). Met het netwerk en ervaring van Sawadee had ik verwacht dat dat beter geregeld zou zijn (en inkoopkracht van TUI). De reisleider heeft het top gedaan en er een mooie en gezellige reis van gemaakt. Hij was erg betrokken bij de kinderen en andersom. Niets dan lof voor Wybe en leerzaam om hem zo bezig te zien en mee te maken. Maar binnen de context van onze verwachten tav de Sawadee-reis toch als eindcijfer een 7

Familiereis Maleisisch Borneo

Naar het hart van Borneo

Familiereis maleisisch borneo
22 dagen vanaf € 2.998 € 2.898
Naar boven
 

Familiereizen vroegboekactie

Het familiereizen aanbod voor de zomer van 2019 is boekbaar! Wees verzekerd van een plek op jullie favoriete reis en ontvang:

  • Tot € 100,- vroegboekkorting p.p.
  • WakaWaka Solar charger incl. zaklamp t.w.v. € 69,-
  • Slechts € 20,19 aanbetalen
  • Omboekgarantie