< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 7,6
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,1
8.4 69 beoordelingen
  • 8 23-07-16

    Cindy Van Leeuwen

    Het was een mooie reis, het fijne vond ik de hoeveelheid vrije tijd die je met je eigen gezin kon invullen. Vond overigens de vrije tijd niet altijd handig ingepland.

  • 7 23-07-16

    Cees Van Den Hout

    Omschrijving reis tov werkelijkheid en wat je zelf (natuurlijk) bedenkt verschillen soms enorm.

  • 8 23-07-16

    Jan De Boeck

    Het was een zeer intensieve natuurreis, met een aangename groep gezinnen. Vooral de kinderen hadden veel aan elkaars gezelschap.

  • 9 16-07-16

    Erwin Van Der Ploeg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-07-16

    Tygho Van Der Ploeg

    Het was een heel leuke vakantie, maar sommige huisjes waren wat smerig en zat er schimmel.

  • 7 16-07-16

    Frank Berg

    Mooie reis, schitterende natuur, lieve mensen. Relatief veel reisdagen/tijd en sommige locaties erg (te) basic!

  • 8 16-07-16

    Erica Greve

    Een groot avontuur in 24 dagen. Waarin we Borneo in vele facetten hebben kunnen zien. Een mooi land, vriendelijke mensen en geweldig wild life.

  • 8 16-07-16

    Rike Van Hattem

    Natuurbeleving was de essentie van de reis en we hebben verschillende plekken bezocht waar we die natuur steeds weer anders beleefden. Er was voldoende gelegenheid voor eigen invulling van de reisdagen, waardoor ik me niet in een format gepropt voelde. Het is de veelzijdige reis geworden waarop ik had gehoopt.

  • 7 09-07-16

    Petra Romer

    Mooie natuurreis.

  • 8 26-07-15

    Berta Van Der Molen

    De Borneo familiereis was precies goed. We wilden graag een natuur reis (tropisch regenwoud, neusapen en orang oetans zien) ruimte om zelf iets te kunnen ondernemen, overzichtelijke steden zoals kuching en kota kinabalu. Veel afwisseling in reizen, boten, bus, vliegtuig,lopen.

  • 8 26-07-15

    Eddy Groenewold

    De Borneo reis in een mooi en vriendelijk land, is een ontspannen familie reis .Door de vele binnenlandse vluchten heb je (bijna) geen lange vermoeiende reisdagen. De uren die je doorbrengt in de bus zij vrij saai het landschap is langs de weg eentonig (veel palmolie plantages). De jungle en de vele soorten apen zijn prachtig!

  • 9 26-07-15

    Sophie Bol

    Het was een bijzondere mooie leerzame familievakantie naar Borneo, met een geweldige groep wat het extra speciaal maakt.

  • 9 23-07-15

    Lucas Land

    Super om het kloppend hart van het oerwoud en haar bewoners te mogen ervaren!

  • 8 19-07-15

    Ilja Habiecht

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 19-07-15

    Sem Lindeman

    Deze Borneo familiereis draagt met recht de naam 'familieavontuur'! De weken op Maleisisch Borneo waren er drie van spannende jungletracks, avontuurlijke excursies en prachtige flora en fauna.

  • 9 19-07-15

    Rins Lindeman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 19-07-15

    Jeanne Van Bergen

    Mooie, interessante en afwisselende groepsreis zowel wat betreft vervoersmiddelen als wel de luxe van de accommodaties.'n Regenjas en deet zijn helaas wel nodig! 't Accent ligt op natuur en minder op cultuur. Leuke groep en Selma onze reisleidster was top!

  • 7 05-07-15

    Dirk Uytdenhouwen

    We hebben een prachtige rondreis Marokko gehad. We geven slechts de beoordeling 7, daar de verblijven iets te primitief waren en de airco en elec op tijden werden afgezet dat je ze wel nodig had.

  • 9 14-08-14

    Timo Ketelaar

    een leuke reis met veel dingen te doen en te beleven.

  • 9 31-07-14

    Erica Steenwijk

    We hebben een geweldige familiereis gehad en veel dieren gezien. Apen, varanen, vogels, insecten. Ook het reizen met de verschillende vervoermiddelen is heel leuk en maakt de reis afwisselend. De accomodaties zijn soms heel primitief maar ook soms superluxe als het kan. Ook zeer regelmatig een zwembad voor de kinderen. De zwaarte van de reis is goed te doen ondanks de warmte. Een onvergetelijke ervaring.

Familiereis Maleisisch Borneo

Boekbaar vanaf 15-10-2016.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!