< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 7,8
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,1
8.5 76 beoordelingen
 • 10 22-07-17

  Jessica Eelhart

  Dit was een fantastische reis. Prachtige natuur, afwisselend programma, erg lekker eten en gezellige mensen. Het overtrof onze verwachtingen.

 • 10 22-07-17

  Marit Valent

  De reis was echt geweldig, ik heb veel dingen meegemaakt en ik zou deze vakantie echt aan iedereen aanraden.

 • 9 22-07-17

  Wilma Adriaanse

  De mooiste reis die ik ooit gemaakt heb! Een klein gezelschap, een fantastische reisleider en een prachtig land. Alles wat ik hoopte en meer...! Mooie natuur, geweldige locale gidsen die ons wegwijs maakten in het tropisch regenwoud, aardige mensen, mooie slaapplekken en schitterende excursies.

 • 9 22-07-17

  Rob De Bakker

  1 woord: droomreis. Reizen en accomodaties goed geregeld, goede activiteiten, goed tempo en zeer belangrijk: een bijzonder goede, prettige, flexibele en communicatieve reisbegeleider (Kimo) met goede suggesties, open voor improvisatie en met als toetje hele leuke vlogs die de herinnering aan de reis nog levendiger houden. We denken niet dat dit makkelijk te toppen is, maar het smaakt zeker naar meer!

 • 9 22-07-17

  Luuk De Bakker

  Ik vond de reis ontzettend gaaf! Wij hadden vet mooie resorts, leuke activiteiten en vooral een toffe reisleider. Heel goed in elkaar gezet, en we hebben eigenlijk geen problemen gehad op deze reis. De jungle was betoverend, met veel dieren, geuren en geluiden ;)

 • 9 22-07-17

  Nina De Bakker

  Ik vond het een hele gave reis omdat we leuke dingen gedaan hebben en we zijn naar hele gave plekken geweest

 • 10 22-07-17

  Eric Valent

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 23-07-16

  Cindy Van Leeuwen

  Het was een mooie reis, het fijne vond ik de hoeveelheid vrije tijd die je met je eigen gezin kon invullen. Vond overigens de vrije tijd niet altijd handig ingepland.

 • 7 23-07-16

  Cees Van Den Hout

  Omschrijving reis tov werkelijkheid en wat je zelf (natuurlijk) bedenkt verschillen soms enorm.

 • 8 23-07-16

  Jan De Boeck

  Het was een zeer intensieve natuurreis, met een aangename groep gezinnen. Vooral de kinderen hadden veel aan elkaars gezelschap.

 • 9 16-07-16

  Erwin Van Der Ploeg

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 16-07-16

  Tygho Van Der Ploeg

  Het was een heel leuke vakantie, maar sommige huisjes waren wat smerig en zat er schimmel.

 • 7 16-07-16

  Frank Berg

  Mooie reis, schitterende natuur, lieve mensen. Relatief veel reisdagen/tijd en sommige locaties erg (te) basic!

 • 7 16-07-16

  Dion Zoontjens

  Een goede, gezellige en mooie reis. Ik had tov de prijs wel meer off-the-beaten track tours verwacht. Nu was het een aaneenrijging van bestaand (lokaal eenvoudig te boeken) tours. Ik had van Sawadee in deze meer verwacht. Dit had ik bij wijze van spreken ook zelf kunnen organiseren. Ook tav enkele overnachtingslocaties (er zijn in Maleisië voor een redelijke prijs hele goede locaties te vinden). Met het netwerk en ervaring van Sawadee had ik verwacht dat dat beter geregeld zou zijn (en inkoopkracht van TUI). De reisleider heeft het top gedaan en er een mooie en gezellige reis van gemaakt. Hij was erg betrokken bij de kinderen en andersom. Niets dan lof voor Wybe en leerzaam om hem zo bezig te zien en mee te maken. Maar binnen de context van onze verwachten tav de Sawadee-reis toch als eindcijfer een 7

 • 5 16-07-16

  Annemarie Ter Heijne

  Verhouding kwaliteit en prijs Veel 'on the beaten track'

 • 8 16-07-16

  Erica Greve

  Een groot avontuur in 24 dagen. Waarin we Borneo in vele facetten hebben kunnen zien. Een mooi land, vriendelijke mensen en geweldig wild life.

 • 8 16-07-16

  Rike Van Hattem

  Natuurbeleving was de essentie van de reis en we hebben verschillende plekken bezocht waar we die natuur steeds weer anders beleefden. Er was voldoende gelegenheid voor eigen invulling van de reisdagen, waardoor ik me niet in een format gepropt voelde. Het is de veelzijdige reis geworden waarop ik had gehoopt.

 • 7 09-07-16

  Petra Romer

  Mooie natuurreis.

 • 8 26-07-15

  Berta Van Der Molen

  De Borneo familiereis was precies goed. We wilden graag een natuur reis (tropisch regenwoud, neusapen en orang oetans zien) ruimte om zelf iets te kunnen ondernemen, overzichtelijke steden zoals kuching en kota kinabalu. Veel afwisseling in reizen, boten, bus, vliegtuig,lopen.

 • 8 26-07-15

  Eddy Groenewold

  De Borneo reis in een mooi en vriendelijk land, is een ontspannen familie reis .Door de vele binnenlandse vluchten heb je (bijna) geen lange vermoeiende reisdagen. De uren die je doorbrengt in de bus zij vrij saai het landschap is langs de weg eentonig (veel palmolie plantages). De jungle en de vele soorten apen zijn prachtig!

Familiereis Maleisisch Borneo

Naar het hart van Borneo

Familiereis maleisisch borneo
24 dagen vanaf € 3.198
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 350!

Wil jij altijd gratis en vrijblijvend op de hoogte zijn van aanbiedingen, nieuws en verhalen van reizigers en kans maken op een reisvoucher t.w.v. €350?

Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.