< Terug naar resultaten

Familiereis Maleisië 4-10 jaar

Olifanten en tropisch regenwoud

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Maleisië

Route daagse familiereis Maleisië 4-10 jaar

Deze avontuurlijke rondreis in Maleisië kun je zo actief maken als je zelf wil. Met de kinderen als Tarzan of Jane door het oerwoud of als Nemo door het water…? In Kuala Lumpur zie je 's avonds alle kleuren van de regenboog aan de futuristisch belichte skyline. Bij het olifantenopvangcentrum ga je de olifanten voeren en je mag zelfs een bad met ze in de rivier nemen. Dit voelt écht anders dan je bad thuis! Als je durft bewandel je de wiebelende hangbruggen in de Taman Negara. Vanaf grote hoogte heb je een prachtig uitzicht over de groene boomtoppen van het oerwoud. We eindigen op de paradijselijke Perhentian eilanden. Tijdens het snorkelen verbaas je, je nogmaals over de prachtige kleurenvariatie van het land, maar dit keer door je duikbril!

Een gezinsreis naar Maleisië met veel sportieve activiteiten: zwemmen, door de jungle wandelen en tussen de bomen slingeren! Je kunt de reis zo actief maken als je wilt omdat de meeste excursies optioneel zijn. Het aantal lange reisdagen is zoveel mogelijk beperkt, toch zijn er een aantal dagen waarop je meer dan vijf uur onderweg bent. Je hebt veel individuele vrijheid.Meestal in comfortabele hotels, soms met zwembad.Het eerste deel van de reis beschikken we over een prive bus, het tweede gedeelte over minivans, zodat we kunnen stoppen waar we willen. In het oerwoud verplaatsen we ons vooral met de boot. Eenmaal nemen we de lokale trein. Met een snelle motorboot varen we naar de Perhentian eilanden. We vliegen van Kota Bahru naar Kuala Lumpur Malacca: stukje Nederland in Maleisië Deze reis begint in Malacca, een kustplaatsje aan de westkust van Maleisië. Dit stadje is twee eeuwen lang in Nederlandse handen geweest. Je komt hier dus nog overblijfselen tegen van onze oude Hollandse cultuur. Malacca is, net als de rest van Maleisië, een heerlijke mengelmoes van culturen. Hier leven Chinezen, Indiers en Maleiers allemaal door elkaar. De eeuwenoude oerwouden van Maleisië Je leert Maleisië goed kennen in Taman Negara. In dit oerwoud voel je je soms net Tarzan. We maken hier kennis met de Aziatische olifant als we een bezoekje brengen aan een opvangcentrum voor deze majestueuze dieren. Misschien mag je wel een ritje op zo'n olifant maken! In het Taman Negara Nationaal Park wandel je over de hoogste hangbruggen ter wereld. Hoog boven de boomtoppen kijk je uit over het enorme oerwoud. Maleise bounty eilanden Op de paradijselijke Perhentian eilanden, met witte zandstranden, blauwe zeeën en wuivende kokospalmen, zul je je niet vervelen. Je kunt snorkelen tussen de kleurrijke visjes uit ‘Finding Nemo’. Of als je durft zwem je naar sharkspoint: hier komen soms haaien! Uiteraard is het op deze bounty-eilanden goed toeven qua eten; een visbarbecue in het zand kun je eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan. En bestel ook een verse kokosnoot: zoiets lekkers proef je alleen hier!

Familiereis Maleisië 4-10 jaar

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.