< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

We overnachten meestal in comfortabele hotels (behalve in Kuala Lipis) met eigen badkamer en airconditioning. Het hotel in Kuala Lumpur heeft een zwembad en het hotel in de Cameron Highlands heeft een klein binnenzwembad.
Bij aankomst in Kuala Lumpur is het door het vroege tijdstip van aankomst niet altijd mogelijk om meteen in het hotel in te checken. Als dit het geval is, zullen we onze bagage in het hotel achter laten en gaan we een bustocht naar Putrajaya maken van ongeveer twee uur. Bij het niet beschikbaar zijn van de kamers is het mogelijk je op te frissen bij de douches bij het zwembad.
Reis je met z’n tweeën of drieën dan deel je een kamer. Boek je met meer dan drie personen, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken.  We kunnen dit echter niet garanderen. We willen je er op wijzen dat een driepersoonskamer vaak inhoudt dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer gezet wordt. Wil je dit liever niet dan raden we je aan om een eenpersoonskamer te boeken.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We gebruiken diverse vormen van transport. De eerste week reizen we met een eigen bus, het tweede gedeelte van de reis hebben we twee minivans tot onze beschikking, zodat we kunnen stoppen waar we willen. In het oerwoud verplaatsen we ons vooral met de boot. Eenmaal nemen we de lokale trein. Het is niet mogelijk om in deze trein zitplaatsen te reserveren, er is wel een coupé met airconditioning. Met een snelle motorboot varen we naar de Perhentian eilanden. We vliegen van Kota Bahru naar Kuala Lumpur zodat we het aantal lange reisdagen beperken en toch zoveel mogelijk van het land zien.

Familiereis Maleisië 4-10 jaar

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven