< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 10 beoordelingen
  • 7 19-07-15

    Yvonne

    Myanmar is een prachtig land met vriendelijke mensen. Het is een mooie reis.

  • 9 19-07-15

    Annemarieke

    Een fantastische familiereis door een land dat zijn eigen karakter nog heeft behouden. Met een altijd glimlachende bevolking, door en door eerlijke mensen die net zo nieuwsgierig zijn naar ons als wij naar hen. En daarboven ook nog een heel mooi land met natuurlijk alles wat hoort bij het boedhistische geloof, iets waar je absoluut niet om heen kunt in Myanmar.

  • 8 19-07-15

    Erik

    Een mooie reis met een leuke groep en een top reisbegeleider (Perry). Het land is verder in zijn ontwikkeling dan ik verwacht had.

  • 8 19-07-15

    Belinda

    Ondanks de regen hebben wij een fantastische vakantie gehad! We hebben alles kunnen zien en beleven.

  • 8 19-07-15

    Wouter

    Het is was een fantastische familiereis met ondanks de regen veel hoogtepunten. Een zeer gezellige groep. Een een super leuke reisleider! Wat wil je nog meer!!

  • 7 19-07-15

    Theo

    Familiereis door een kleurrijk land met een erg vriendelijke bevolking die nog oprecht geïnteresseerd is in de toerist. Bereid je voor op een overvloed aan Boeddha's en tempels, op interessante fietstochten en een veelzijdige keuken.

  • 9 19-07-15

    Bert

    Zeer gevarieerde familiereis door Myanmar, met vliegtuig, bus, trein, boot en fiets. Verder wandelen door de pagodes en tempels met hun vele boeddha's. Bezoeken van markten en winkels. Reizen door het platteland, meren en de bergen van Myanmar.

  • 8 19-07-15

    Curt

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 19-07-15

    Floris

    Een geweldige vakantie met veel avontuur zoals fietsen en nieuwe mensen ontmoeten

  • 8 14-07-14

    Berend

    Prima familiereis. Uniek land. Goede begeleiding.

Familiereis Myanmar

Niet boekbaar

Naar boven