< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.9 7 beoordelingen
 • 7 26-07-18

  Ellen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 26-07-18

  Judith

  Een leuke gevarieerde reis. Van culturele hoogstandjes tot prachtige natuur. De hotels, apparementen waren luxe en vaak erg mooi gelegen. Soms zelfs met een buitendouche en of bad. Bijna alle hotels hadden een heerlijk zwembad. De mensen in Sri Lanka zijn bijzonder gastvrij en vriendelijk. Kindjes zwaaien met blije toetjes als je langsfietst, loopt of rijdt zonder opdringerig te zijn. Je voelt je daar net een een prinses. In het begin verbleven we drie nachten per accomodatie. Aan het einde van het Sri Lanka deel nam het tempo toe tot diverse keren één nacht per hotel. Een iets evenwichtigere verdeling zou fijn geweest zijn. We kwamen soms pas in het donker aan en moesten 's ochtends op tijd weer verder. Dat was soms jammer omdat het stuk voot stuk mooie hotels op prachtige plekjes waren.

 • 7 27-07-17

  Tom

  Al vaker in Azie gereisd en voor de 3e keer met een groepsreis. Nu een leuke reis gehad. Een paar kanttekeningen: 1 slecht hotel, een matige reisleider, slechte communicatie tussen reisleider, lokale reisorganisatie en Sawadee.

 • 8 27-07-17

  Eva

  De reis was super leuk, met hele leuke families en heb heel veel kunnen zien van Sri Lanka. Ook al ben ik ziek geworden in een hotel, was ik heel erg blij met al de hotels en de service van de mensen! Zeer tevreden!

 • 9 27-07-17

  Sietse

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 27-07-17

  Marjon

  Mooie reis met de belangrijkste hoogtepunten van het land. Verdeling in zwaarte over de 2 weken had beter gekund. De meeste accomodatie goed en op mooie locaties. In Nuwara Eliya echter een zeer matig onderkomen wat niet het niveau van de rest van de reis had.

 • 8 27-07-17

  Marieke

  Goede combinatie cultuur & natuur, leuke en fijne groep, comfortabel reizen

Familiereis Sri Lanka en Malediven

Watervallen, theeplantages en relaxen op de Malediven

waterval Sri Lanka familieavontuur
21 dagen vanaf € 3.069
Naar boven
 

KLM Werelddeal Weken
Profiteer t/m 31 januari

De KLM Werelddeal Weken zijn er weer! Dat betekent wereldkortingen op diverse Sawadee reizen. Jouw korting tijdens de Werelddeal Weken kan dus oplopen tot maar liefst € 200!