< Terug naar resultaten

Familiereis Thailand 4-10 jaar

Badderen met olifanten

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Thailand

Route daagse familiereis Thailand 4-10 jaar

Thailand is een heerlijk land voor een avontuurlijke rondreis voor families. Het heeft mooie stranden en een afwisselende natuur waar heel veel te beleven is. Ontmoet de vriendelijke Thais, en maak een tocht door de jungle. Nabij Chiang Mai kun je een bezoek brengen aan het Elephant Nature Park, waar je met olifanten in bad gaat! In het midden van Thailand bezoeken we een spectaculair nationaal park waar je kunt wandelen. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur, kun je een kookcursus volgen en op verschillende plaatsen een fietstocht maken. De meeste overnachtingen zijn in hotels, vaak met zwembad. Aan het einde van de reis verblijf je nabij een mooi strand op het eiland Koh Chang. Hier heb je alle tijd om te zonnen, zwemmen en snorkelen.

Een afwisselende en actieve gezinsreis naar Thailand voor natuur- en cultuurliefhebbers. Een goed uitgebalanceerde reisroute met bijzondere overnachtingen en veel individuele vrijheid.De overnachtingen zijn vaak in comfortabele hotels. Bijna ieder hotel heeft een zwembad. Je slaapt eenmaal in de nachttrein. We reizen met een privé bus en nemen de boot van en naar Koh Chang. Voor het traject van Chiang Mai naar Bangkok nemen we de nachtrein. Chiang Mai een historische stad vol tradities In Chiang Mai leer je veel over de Thaise cultuur. Leer bijvoobeeld Thais koken of wandel eens over de kleurrijke markten vol exotische groente en fruit. Of breng een bezoek aan het elephant nature park, waar je in bad kunt met olifanten! Net buiten Chiang Mai ligt één van Thailands belangrijke boeddhistische tempelcomplexen. Hiervandaan heb je een schitterend uitzicht over de hele omgeving. De bruisende hoofdstad van Thailand In de hoofdstad Bangkok is het een drukte van jewelste. Om de stad goed te verkennen kun je er per fiets doorheen - je fietst dan over bananenplantages langs tempeltjes en 'khlongs' (allemaal kleine kanaaltjes). Middenin de stad liggen schitterende tempels en ook het Koninklijk Paleis is zeker een bezoekje waard. De tropische stranden van Koh Chang De reis eindigt op het tropische eiland Koh Chang, in de Golf van Thailand. Hier heb je alle tijd om de indrukken van de dagen in Thailand nog eens de revue te laten passeren. Maar ook om je over te geven aan strandvertier zoals zwemmen, kajakken, snorkelen en duiken.

Familiereis Thailand 4-10 jaar

Niet boekbaar

Naar boven