< Terug naar resultaten

Familiereis Thailand 4-10 jaar

Badderen met olifanten

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met nauwelijks lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met weinig lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Licht avontuurlijke reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zeer avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zware meerdaagse wandelingen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Thailand

Route daagse familiereis Thailand 4-10 jaar

Thailand is een heerlijk land voor een avontuurlijke rondreis voor families. Het heeft mooie stranden en een afwisselende natuur waar heel veel te beleven is. Ontmoet de vriendelijke Thais, en maak een tocht door de jungle. Nabij Chiang Mai kun je een bezoek brengen aan het Elephant Nature Park, waar je met olifanten in bad gaat! In het midden van Thailand bezoeken we een spectaculair nationaal park waar je kunt wandelen. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur, kun je een kookcursus volgen en op verschillende plaatsen een fietstocht maken. De meeste overnachtingen zijn in hotels, vaak met zwembad. Aan het einde van de reis verblijf je nabij een mooi strand op het eiland Koh Chang. Hier heb je alle tijd om te zonnen, zwemmen en snorkelen.

Een afwisselende en actieve gezinsreis naar Thailand voor natuur- en cultuurliefhebbers. Een goed uitgebalanceerde reisroute met bijzondere overnachtingen en veel individuele vrijheid.De overnachtingen zijn vaak in comfortabele hotels. Bijna ieder hotel heeft een zwembad. Je slaapt eenmaal in de nachttrein. We reizen met een privé bus en nemen de boot van en naar Koh Chang. Voor het traject van Chiang Mai naar Bangkok nemen we de nachtrein. Chiang Mai een historische stad vol tradities In Chiang Mai leer je veel over de Thaise cultuur. Leer bijvoobeeld Thais koken of wandel eens over de kleurrijke markten vol exotische groente en fruit. Of breng een bezoek aan het elephant nature park, waar je in bad kunt met olifanten! Net buiten Chiang Mai ligt één van Thailands belangrijke boeddhistische tempelcomplexen. Hiervandaan heb je een schitterend uitzicht over de hele omgeving. De bruisende hoofdstad van Thailand In de hoofdstad Bangkok is het een drukte van jewelste. Om de stad goed te verkennen kun je er per fiets doorheen - je fietst dan over bananenplantages langs tempeltjes en 'khlongs' (allemaal kleine kanaaltjes). Middenin de stad liggen schitterende tempels en ook het Koninklijk Paleis is zeker een bezoekje waard. De tropische stranden van Koh Chang De reis eindigt op het tropische eiland Koh Chang, in de Golf van Thailand. Hier heb je alle tijd om de indrukken van de dagen in Thailand nog eens de revue te laten passeren. Maar ook om je over te geven aan strandvertier zoals zwemmen, kajakken, snorkelen en duiken.

Familiereis Thailand 4-10 jaar

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.