< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

We overnachten in comfortabele hotels met eigen badkamer en airconditioning. De meeste hotels hebben een zwembad. In de trein slapen we één nacht in comfortabele bedden. Alle bedden worden netjes met schone lakens opgemaakt en voor elk afzonderlijk bed kan een gordijntje geschoven worden.
Reis je met z’n tweeën of drieën dan deel je een kamer. Boek je met meer dan drie personen, proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We willen je er op wijzen dat een driepersoonskamer inhoudt dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer gezet wordt. Wil je dit liever niet dan raden we je aan om een eenpersoonskamer te boeken.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Van Bangkok naar Chiang Mai maken we gebruik van een binnenlandse vlucht met Thai Airways of Bangkok Airways. Het traject Chiang Mai – Bangkok leggen we af per nachttrein, waarin we comfortabele couchettes hebben. Voor de overtocht van en naar Koh Chang maken we gebruik van een boot. Tijdens de andere verplaatsingen beschikken we over eigen busjes of pick-ups (songthaews).

Familiereis Thailand 4-10 jaar

Niet boekbaar

Naar boven
 

Nog 4 dagen!

Boek je een reis bij Sawadee, dan profiteer je nú van de volgende voorwaarden: 

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek.
  • Geld terug i.p.v. (nieuwe) reisvoucher
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Vergoeding niet genoten reisdagen bij repatriëren.  
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.