< Terug naar resultaten

Familiereis Vietnam

Loempia´s eten met je Vietnamese hoed op

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Vietnam

Route 16 daagse familiereis Vietnam

Deze rondreis door Vietnam brengt je langs alle hoogtepunten van Zuid tot Noord Vietnam. Kruip door de Cu Chi tunnels, relax bij het strand van Hoi An en eet loempia's in Hanoi. Het transport wat je gebruikt is net zo afwisselend als de reis zelf. Varen in de Mekong Delta, met de bus naar het keizerlijke Hué en twee maal vliegen we met een binnenlandse vlucht. Activiteiten zijn er ook genoeg: je wandelt en fietst door felgroene rijstvelden, kunt kajakken in de Ha Long Bay en geniet van het prachtige kalksteen gebergte nabij Van Long. Een reis voor de hele familie!

 1. Dag 1 - Vlucht Amsterdam- Ho Chi Minhstad
 2. Dag 2 - Ho Chi Minhstad
 3. Dag 3 - Mekong Delta
 4. Dag 4 - Ho Chi Minhstad, via Cu Chi tunnels
 5. Dag 5 - Ho Chi Minhstad
 6. Dag 6 - vlucht naar Hoi An
 7. Dag 7 - Hoi An / optionele kookcursus Hoi An
 8. Dag 8 - Hoi An
 9. Dag 9 - Hué
 10. Dag 10 - Hué
 11. Dag 11 - vlucht Hué- Hanoi
 12. Dag 12 - Van Long
 13. Dag 13 - Halong Bay
 14. Dag 14 - Hanoi
 15. Dag 15 - Vlucht naar Amsterdam
Bekijk reisroute

Een mooie gezinsreis naar Vietnam met afwisseling tussen natuur en cultuur. Je hebt veel individuele vrijheid en er zijn verschillende optionele wandel- en fietstochten.In comfortabele hotels, soms met zwembad. Tijdens het verblijf in de Mekong Delta slaap je in een gemeenschappelijke ruimte. In Halong Bay overnacht je op een boot in tweepersoonskajuiten.Tijdens de reis hebben we de beschikking over een privé bus. We vliegen twee keer met een binnenlandse vlucht waarmee we veel tijd besparen. Vietnam, direct een sprong in het diepe In Ho Chi Minhstad razen de scooters om je heen. Direct een sprong in het Vietnamese leven als je wilt oversteken, maar je ervaart wel meteen het échte Vietnamese leven. Verken deze bruisende Aziatische stad te voet, per fiets of in een cyclo (fietstaxi). Daarna zoeken we de rust op in de uitgestrekte rivieren van de Mekong Delta. Heerlijk varen over de Mekong rivier. Vietnam vanaf de waterkant: Hoi An en Hué We vliegen naar Hoi An, waar het goed vertoeven is aan parel witte stranden. Naast ontspanning bij het strand is er ook genoeg te ondernemen in dit voormalig handelsstadje. Proef de Vietnamese keuken tijdens een kookcursus en bekijk tempels bij My Son. In Hué maken we kennis met het keizerlijke verleden en we verkennen de Parfumrivier met de boot. Noord Vietnam: sfeervolle steden en imposante kalksteeneilanden De reis eindigen we in het Noorden van Vietnam. Het Noorden van Vietnam kenmerkt zich door het sfeervolle Hanoi en de imposante kalksteeneilanden bij de Ha Long Bay. Balanceer in Hanoi mee tijdens Tai Chi oefeningen aan de waterkant van het Hoan Kiem meer. Geniet van het steeds wisselende panorama van de duizenden grillig gevormde eilandjes tijdens de boottocht in de Halong Bay. Je slaapt een nachtje op deze boot en je kunt er ook zelf met een kajak op uit.

Familiereis Vietnam

Niet boekbaar

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!