< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Hoc Van Dinh

Hoc Van Dinh Reisbegeleider Vietnam

Hello, my name is Hoc. I was born and raised in Vietnam. In 2000 I graduated from the University of Tourism and I have guided tours since 2001.

Today, I am one of the local guides of Sawadee. As a tour guide, I always try my best to show you my country and to make sure you have the fully enjoyed and safe adventure. We will have good food at local restaurant, go off the beaten track, trek in the national park, cycle the backroad to discover the real Vietnam. Also opportunity to meet the locals and experience first-hand knowllage and culture. Come with me and enjoy Vietnam!

Loempia´s eten met je Vietnamese hoed op

Hallo, ik ben Hoc. Ik ben geboren en opgegroeid in de hooglanden in het midden van Vietnam. In 2000 behaalde ik mijn diploma van de Toerisme Universiteit en sinds 2001 begeleid ik reizen. Tegenwoordig ben ik een van de lokale reisbegeleiders van Sawadee. Als reisbegeleider zorg ik er voor dat mijn gasten optimaal genieten en dat ze een (veilig) avontuur beleven. Gedurende de reis verblijven we in comfortabele accommodaties en genieten we van heerlijk eten in lokale restaurants. Ik wil er voor zorgen dat je de lokale cultuur uit eerste hand ervaart. Omdat ik de taal spreek en de gebruiken goed ken, neem ik je mee en zorg ervoor dat je ten volste van Vietnam geniet!

Familiereis Vietnam

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.