< Terug naar resultaten

Familiereis Andorra

Actief in de sneeuw

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Europa

Route daagse familiereis Andorra

Andorra is de grootste dwergstaat van Europa en ligt veilig ingeklemd tussen Frankrijk en Spanje. Dit vorstendom is een perfecte bestemming voor een actieve vakantie. In de winter ligt er bijna altijd een dik pak sneeuw, maar ook het zonnetje laat zich vaak zien in Andorra. Hierdoor kun je eindeloos genieten van prachtige vergezichten over de steile bergen en diepe dalen met een strakblauwe lucht op de achtergrond. Deze sneeuwvakantie in de pyreneeën zit vol met allerlei bijzondere activiteiten zoals een tocht met sledehonden, skiën, langlaufen en sneeuwschoenwandelen!

Dit is een actieve wintersportreis voor ouders met kinderen naar de de Pyreneeën van Andorra. Je kunt een week lang allerlei activiteiten ondernemen. Je kunt deze vakantie zo zwaar maken als je wilt. Je reist in een internationaal gezelschap, maar er zijn ook een aantal vertrekdata met Nederlandstalige families. Gedurende de week verblijven we in een hotel in Soldeu in Andorra.Gedurende deze wintersportvakantie in Andorra maken we gebruik van één of meerdere minibussen die ons vervoeren naar het beginpunt vanwaar activiteiten beginnen als skiën, langlaufen en sneeuwschoenwandelen. De skipassen en huur van het materiaal is daarbij inclusief. De transfer van en naar de luchthaven regel je in principe zelf. Heb je dezelfde vluchttijden als de internationale groep, dan kun je gebruik maken van de groepstransfer. Je kunt deze reis ook boeken zonder de vluchten (landarrangement). Wintervakantie in Andorra Tijdens deze actieve vakantie ga je niet alleen skiën, maar leer je ook hele andere vormen van wintersport kennen. Zo maken we een prachtige sledetocht met Husky’s, gaan we sneeuwschoenwandelen en leer je een iglo maken! Iglo's bouwen in de Pyreneeën Naast alle sportieve activiteiten wordt het ook tijd om iets te leren! Zo leer je personen die bedolven zijn onder een lawine te redden en krijg je ook een leuke les in het bouwen van iglo's. Uiteraard mag een sneeuwballengevecht op deze dag niet ontbreken. Pure sneeuwpret voor jong en oud. Inspannen en ontspannen Op dag 7 heb je een vrije dag die je naar eigen wens kunt invullen. Je kan bijvoorbeeld naar hartelust (tax free) gaan shoppen in hoofdstad Andorra La Vella of je laten verwennen in een complex met thermale baden. Natuurlijk is het ook mogelijk om nog een laatste keer te gaan skiën.

Familiereis Andorra

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Sawadee Familieweken


Boek nu jullie familiereis en ontvang leuke extra's!

 • Ontvang een WakaWaka solar charger 
 • Profiteer van unieke omboekgarantie
 • Nu slechts €20,19 aanbetaling