< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.8 20 beoordelingen
  • 8 04-08-17

    Willemijn

    Een goed verzorgde reis naar het veelzijdige Griekenland. De griekse gids wist de kinderen en hun ouders goed te boeien met de eeuwenoude griekse geschiedenis en verhalen. De tweede week op de eilanden was ook verassend. Geen eiland is hetzelfde en het was heerlijk relaxen onder de zon en aan de zee.

  • 8 15-07-16

    Anita

    Het was een intensieve reis met weinig rustmomenten. vaak vroeg opstaan vonden de kinderen zwaar. Mijn inziens wat het aandoen van 3 eilanden te veel. Santorine een highlight maar veel te toeristisch dus niet zo passen bij mijn reiswensen.

  • 8 15-07-16

    Leontien

    Veel afwisseling, veel gezien, veel indrukken. Prima balans tussen de historische sites en de eilanden. Reisdagen zijn niet lang in vergelijking met andere reizen. Wel jammer dat de ferrydagen wel bijna de hele dag in beslag nemen, waardoor je 3 vakantiedagen kwijt bent. Prachtig land. Jammer dat de Grieken niet meer zo sympathiek zijn sinds de crisis.

  • 7 15-07-16

    Tom

    Ik vond het een leuke en mooie reis

  • 8 15-07-16

    Monique

    Geweldige reis om alle facetten van Griekenland te leren kennen. Vaste land met zijn cultuur en een klein gedeelte van de cycladen.

  • 8 15-07-16

    Jesse

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-07-15

    Jarod

    Avontuurlijke reis naar Griekenland!

  • 7 20-07-15

    Liesbeth

    We hebben genoten van onze rondreis. Goede reisleiding, leuke groep, kinderen van dezelfde leeftijdscategorie en een mooie combinatie van cultuur en ontspanning. Fijn dat er bijna altijd een zwembad bij het hotel was.

  • 9 20-07-15

    Marlies

    We hebben en super reis gehad. Erg leuke groep en geweldige reisleidster. Het was te merken dat het een nieuwe reis was in jullie aanbod. Sommige dingen waren niet helemaal goed doordacht. Zo was het de bedoeling dat we op de reis van Olympia naar Athene een bergdorpje aan zouden doen dat op de route lag. Als we dat echt hadden gedaan, dan had het heel lang geduurd voordat we in Athene zouden aankomen. Gelukkig had onze reisleidster, Catharina, zoveel ervaring dat ze dit doorzag. Zij heeft een heel leuk alternatief voor ons geregeld: een wijnproeverij.

  • 8 20-07-15

    Olav

    Erg gezellig! heb me goed vermaakt met de groep

  • 7 20-07-15

    Laurine

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 20-07-15

    Lotte

    Leuke groepsreis met veel leuke uitstapjes en leuke stranden.

  • 9 20-07-15

    Lisan

    Een vakantie om nooit te vergeten!

  • 9 20-07-15

    Isa

    Een super gezellige, actieve vakantie met veel afwisseling.

  • 7 20-07-15

    Pauline

    Een leuke afwisselende rondreis, met zowel natuur als cultuur en ruim voldoende tijd voor ontspanning.. Gezien de hoogte van de temperatuur in juli/augustus, zou deze reis misschien beter/ook nog in voor-en of naseizoen kunnen worden aangeboden...

  • 7 20-07-15

    Conny

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-15

    Mario

    Een mooie afwisseling van historie-cultuur-natuur. Na de prachtige historische bezienswaardigheden op het vaste land volgde drie totaal verschillende eilanden met ieder hun eigen sfeer en natuur. De hotels waren allen goed gesitueerd en kwalitatief. Een mooie afwisselende reis voor jong en oud.

  • 8 20-07-15

    Liduine

    Deze Griekenlandreis is een mooie mix van culturele bezienswaardigheden met strand en vrije tijd. Ook krijg je een goed beeld van het vaste land van Griekenland en een paar eilanden. De reisdagen waren niet al te lang waardoor nog tijd overbleef om de omgeving te verkennen of te gaan zwemmen.

  • 8 20-07-15

    Angelique

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 20-07-15

    John

    Er is geen omschrijving ingevuld

Familiereis Griekenland

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen