< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Laki - Laki

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Ervaar in dit hotel de magie van de natuur en het landschap, en de duisternis van de winternacht met het noorderlicht. In dit hotel dat gerund wordt door 4 familieleden zijn 40 tweepersoonskamers met douche. In het dorp kun je zwemmen, en een schuur is omgebouwd tot eetzaal. Er is ook een golfbaan met uitzicht over gletsjers, bergen en de zee. Vanuit het hotel kun je naast golfen ook vissen en wandelen.
 •  

  Smyrlabjorg boerderij - Höfn

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Smyrlabjörg is een landelijk hotel en een traditionele boerderij met koeien, schapen, paarden, kippen en honden. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche. Een grote elegante eetzaal en een comfortabele zithoek zorgen voor een ontspannen avond.

Accommodatie algemeen

Gedurende de reis overnachten we in comfortabele hotels op basis van een tweepersoonskamer inclusief ontbijt.
Indien je met een familie van 4 boekt, overnacht je (behalve in het hotel op dag 4) in een 4 persoonskamer. Wanneer je dit niet wilt, kun je dit aangeven op het boekingsformulier.

Op de deelnemerslijst die je uiterlijk één week voor vertrek krijgt thuisgestuurd staan de adresgegevens van het eerste hotel waar je overnacht.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Gedurende de reis hebben we, met uitzondering van dag 7 in Reykjavik, de beschikking over een eigen minibus.

Familiereis IJsland Droomvlucht

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Familie actie (t/m 14 april)
Profiteer jij ook?

Actieve ouders met nieuwsgierige kinderen opgelet! Profiteer van 1 maart tot en met 14 april van een flightbag bij boeking van één van onze familiereizen naar de volgende bestemmingen: Indonesië, Thailand, China, Japan, Jordanië, Azoren, Tanzania en de Verenigde Staten.